Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο τελικό του LESVOS GRAND PRIX MTB series 2022

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, στις 10:00, στην πλατεία Περάματος θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του LESVOS GRAND PRIX MTB series 2022.

Το GRANDE GERA MTB θα φιλοξενήσει τους αθλητές στα μονοπάτια και στους λόφους με θέα το στόμιο του κόλπου της Γέρας. Η διαδρομή διασχίζει τον απέραντο ελαιώνα της Λέσβου και τοπία μοναδικής γεωλογικής ομορφιάς. Τα πρώτα 17 χλμ. είναι για όλους. Στο τέλος των 17 χλμ. όσοι έχουν καταφέρει να καλύψουν τη διαδρομή σε 1 ώρα 20 λεπτά θα συνεχίσουν για ακόμα 7 χλμ., ώστε να ολοκληρωθεί το σύνολο της διαδρομής που είναι 24 χλμ.. Τα 7 χλμ. που θα ξανακάνουν οι αθλητές που θα προλάβουν να περάσουν την “ΠΟΡΤΑ” πριν κλείσει είναι ίδια με τα τελευταία 7 από τα πρώτα 17 χλμ.. 

Συνδιοργανωτές του GRANDE GERA MTB XCP είναι το κοινοτικό γραφείο Περάματος, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου και ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου. Την Κυριακή στις 10:00 θα δοθεί η εκκίνηση από την πλατεία Περάματος με προπορευόμενο όχημα για το πρώτο χλμ. της διαδρομής για την ασφάλεια των αθλητών και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο, όπου αποχώρησε το προπορευόμενο όχημα. Για διευκρινίσεις και περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τον αγώνα καλέστε στο τηλ. 6937083538 ή στο email: [email protected]. Τέλος, για δηλώσεις συμμετοχής πληκτρολογήστε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lesvosmtb.gr.

spot_img

More articles

spot_img