Κυριακή, 23 Ιανουαρίου, 2022

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Η σύνθεση για το 2022

Μια νέα χρονιά ξεκίνησε και όλα τίθενται πλέον σε νέες βάσεις. Έτσι και η αθλητική ομάδα του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου. Ενθαρρυντικές και ιδιαίτερα ελπιδοφόρες είναι οι πρώτες ειδήσεις για τη σύσταση της ομάδας του νέου έτους.

Αναλυτικά η αγωνιστική σύνθεση για το 2022:

-Παναγιώτης Μπιτάδος: Τι να πρωτοπεί κανείς γι’ αυτό το παιδί που ενηλικιώθηκε πλέον και μπορεί να εγγραφεί στο Σύλλογο; Οι παγκόσμιες επιτυχίες του είναι γνωστές σε όλους και τιμά τον Ποδηλατικό Σύλλογο του νησιού με την εγγραφή του. Χαρά μας θα είναι να δούμε το σήμα του συλλόγου στην μπλούζα του!

-Γιώργος Ντάρας: Ένας από τους πιο αφοσιωμένους αθλητές του συλλόγου μας, με καθημερινές προπονήσεις κάτω από όλες τις συνθήκες, πολλά χιλιόμετρα, μέρα ή βράδυ. Έχει ανεβάσει την μπλούζα του συλλόγου, σε κάθε βάθρο, σε κάθε διοργάνωση και τιμά τα χρώματα του ΠοΣυΛε με κάθε ευκαιρία. Οι συνεχείς του συμμετοχές σε αγώνες εκτός Λέσβου, τον καθιστούν τον πιο έμπειρο αθλητή του Συλλόγου στο νησί.

-Φωτεινή Χατζηιωαννίδου: Το κορίτσι της ομάδας μας, 2η χρονιά στην ομάδα, μια αθλήτρια με κορυφαία φυσική κατάσταση, μεγάλη αγάπη στο χώμα και έτοιμη να τα δώσει όλα στους αγώνες. Ανυπομονούμε να τη δούμε σε μια χρονιά γεμάτη συμμετοχές!

-Νίκος Πέππας: Αν μιλάμε για προπονημένο αθλητή σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και αυστηρό πρόγραμμα, τότε στο μυαλό μας έρχεται ο Νίκος. Ακούραστος, επίμονος και εξαιρετικά συγκεντρωμένος στο στόχο του. Πιστός στα χρώματα του συλλόγου από την πρώτη χρονιά δημιουργίας της ομάδας. Έχει κάνει γνωστή την ομάδα μας σε όλους τους αγώνες εντός Λέσβου, ενώ έχει καταγράψει αξιοσημείωτες εμφανίσεις και εκτός νησιού.

-Παναγιώτης Γιαννούλης: Το δυνατό χαρτί του Συλλόγου στα… δύσκολα χώματα. Κορυφαίος αθλητής Enduro MTB στην Ελλάδα, αλλά και πολύ καλά και σωστά προπονημένος για κάθε είδους αγώνα. Πάντα πρωταγωνιστής σε όποιον αγώνα και να τρέξει, εντός ή εκτός νησιού. Οι μηχανικές του γνώσεις καθιστούν κάθε του συμμετοχή ένα εξαιρετικά τέλεια και σωστά προετοιμασμένο σύνολο, πανέτοιμο για κάθε απαιτητική διοργάνωση.

-Μπάμπης Μπουντάκης: Ο βετεράνος που αφήνει εύκολα πίσω του αθλητές μικρότερων κατηγοριών. Αφοσιωμένος σε ακριβές πρόγραμμα προπόνησης, αποδίδει κάτω από όλες τις συνθήκες σε κάθε είδος αγώνα ποδηλασίας. Συμμετέχει σε αγώνες δρόμου και βουνού. Εξαιρετικά έμπειρος, αγωνίζεται με γνώμονα την τακτική και τις αστείρευτες δυνάμεις του. Χρόνια αποτελεί τον κύριο εκπρόσωπο του Συλλόγου, σε όλους τους αγώνες του Πανελληνίου. Ανεβάζει στα σίγουρα την μπλούζα του συλλόγου στο ψηλότερο σκαλί σε ό,τι αγώνα και να τρέξει.

-Αστέριος Νιδήμος: Το μεγάλο αστέρι του Συλλόγου στο δρόμο. Δεν υπάρχει αγώνας που να μην ανέβει έστω σε κάποιο σκαλί του βάθρου. Τέλεια προπονημένος, διαβασμένος, μεθοδικός, έμπειρος αθλητής με αυτοσυγκέντρωση. Οι πρωτιές του στους διασυλλογικούς που συμμετέχει εκτός Λέσβου τιμούν ιδιαίτερα ολόκληρο το νησί.

-Νίκος Τελωνιάτης: Ο πιο νέος πολλά υποσχόμενος για το μέλλον αθλητής του Συλλόγου που παρά το μικρό της ηλικίας του κουβαλά στις πλάτες του εμπειρία, γνώση και προϋπηρεσία, ακόμα και από τον Παναθηναϊκό.

Γιάννης Γιαννόγλου είναι η πιο πρόσφατη ενημέρωση συμμετοχής. Καινούργια εμφάνιση και στα χώματα και στη σύνθεση της ομάδας. Από τα λίγα που έχουμε δει μέχρι σήμερα, βλέπουμε έναν αθλητή που είναι φτιαγμένος μόνο για το πρώτο σκαλί του βάθρου. Ανυπομονούμε να μας εκπροσωπήσει σε αγώνα. Ανυπομονούμε να τον δούμε να τρέχει με τα χρώματα του Συλλόγου. Είμαστε σίγουροι ότι θα κάνει τη σημαία του ΠοΣυΛε να κυματίσει ένδοξα σε όποιον αγώνα κι αν συμμετέχει.

Η σύνθεση της ομάδας, έστω και μέχρι τώρα, κρίνεται ιδιαίτερα εκρηκτική, ενώ περιμένουμε τις επόμενες μέρες κι άλλες επιβεβαιώσεις. Είναι βέβαιο ότι με τέτοιες εγγραφές η ομάδα θα ξεχωρίσει αγωνιστικά σε πολλούς αγώνες μέσα στο 2022.