Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Έβαλαν γκολ για καλό σκοπό!

Φιλικός αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης με την συμμετοχή των παλαιμάχων του Παλλεσβιακού, των Βετεράνων της Λέσβου καθώς και των Βετεράνων της Χίου.  

Ο ιδιαίτερος αυτός φιλικός αγώνας που βρήκε μεγάλη ανταπόκριση έγινε με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μυτιλήνης, γι’ αυτό έναντι εισιτηρίου, όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο έφεραν τρόφιμα δείχνοντας την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη τους, ενισχύοντας το κοινωνικό παντοπωλείο, βοηθώντας συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.  

Στο περιθώριο του φιλικού αγώνα έγιναν αρκετές απονομές. Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Παναγιώτης Χριστόφας, απένειμε τιμητική πλακέτα στον Αστυνομικό Διευθυντή Βορείου Αιγαίου, Μιχάλη Σεβδυνίδη, για την υποστήριξη της Γενικής Αστυνομικής Περιφερειακής Διεύθυνσης σε αυτή τη δράση. Τους Βετεράνους Χίου βράβευσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Νίκος Σπανός. Την τιμητική πλακέτα στον Παλλεσβιακό έδωσε ο κ. Σεβδυνίδης, ενώ την απονομή στους Βετεράνους Λέσβου πραγματοποίησε η διευθύντρια του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αθηνά Κουροβακάλη

Για την ιστορία, στο πρώτο ημίχρονο οι Βετεράνοι της Χίου νίκησαν με 5-0 τους παλαίμαχους του Παλλεσβιακού, ενώ στο δεύτερο μέρος οι Βετεράνοι Λέσβου επικράτησαν των αντίστοιχων της Χίου με σκορ 3-0. Πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα οι τρεις ομάδες αντάλλαξαν δώρα μέσα σε ευχάριστο κλίμα. 

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img