Πολλοί οι “μνηστήρες” για τον τίτλο!

Αρκετοί είναι οι μνηστήρες για την κατάκτηση του τίτλου στο φετινό πρωτάθλημα της Λήμνου.

Για πολλούς το μεγάλο φαβορί είναι ο Κεραυνός καθώς διαθέτει την πιο πλήρη ομάδα στο πρωτάθλημα, ενώ έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η αλήθεια είναι πως στην ομάδα από τον Άγιο Δημήτριο διψούν για την επιστροφή στις επιτυχίες, αφού είναι αρκετά τα χρόνια που έχει να πάρει τον τίτλο ο Κεραυνός.

Πάντως υπάρχουν και άλλες ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με τον Κεραυνό, όπως είναι ο περσινός πρωταθλητής Διαγόρας Σαρδών, που παραμένει μία υπολογίσιμη δύναμη και θα παίξει σημαντικό ρόλο την φετινή χρονιά.

Από κει και πέρα υπάρχει ακόμα μία παραδοσιακή δύναμη, ο Ηρακλής Ατσικής, ο οποίος το καλοκαίρι ενισχύθηκε σημαντικά, έχοντας στόχο να φτάσει ψηλά.

Αρκετά δυνατός αναμένεται να είναι και ο Κάσπακας, μία ομάδα η οποία τα τελευταία χρόνια κάνει πολύ καλές πορείες και θέλει φέτος να πραγματοποιήσει το βήμα παραπάνω.

Όσον αφορά την Ηφαιστία εκείνη παρουσιάζεται διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια μιας κι άλλαξε ριζικά το ρόστερ της, το οποίο αποτελείται κυρίως από νέα παιδιά που έχουν ταλέντο και μέλλον. Από την στιγμή που δεν υπάρχει η οικονομική βοήθεια από την οικογένεια Μπούμπουρα, η ομάδα από το Κοντοπούλι, πλέον θα ψάξει την καλύτερη δυνατή πορεία στο πρωτάθλημα

Να σημειωθεί πως ακόμα στο φετινό πρωτάθλημα των μόλις οκτώ ομάδων συμμετέχουν η ΑΕ Λήμνου, ο Άρης και ο Φιλοκτήτης. 

H βαθμολογία σε τρεις αγώνες:

  1. Κεραυνός  9  12-1
  2. Διαγόρας  9  9-3
  3. Κάσπακας  6  8-3
  4. Ηφαιστία  4  4-7
  5. Ηρακλής Ατσικής  3  2-4
  6. ΑΕ Λήμνου  2  1-3
  7. Άρης  1  1-5
  8. Φιλοκτήτης  0  4-15