Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Πολύ καλή παρουσία για την Ειρήνη Τσακίρη στο διεθνές τουρνουά τένις ITF Junior Cup Agrinio J60

Εξαιρετική παρουσία είχε η Ειρήνη Τσακίρη στο διεθνές τουρνουά τένις ITF Junior Cup Agrinio J60 για αγόρια και κορίτσια έως 18 ετών, που διεξήχθη στη χώρα μας το διάστημα 30 Ιουνίου – 7 Ιουλίου. 

Η ταλαντούχα αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στη διοργάνωση, φθάνοντας μέχρι τα προημιτελικά. 

Στο πρώτο της παιχνίδι η Μυτιληνιά τενίστρια κέρδισε στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό την Ιταλίδα Amanda Nai με 6-2/6-0. Στο δεύτερο γύρο συνέχισε τις καλές της εμφανίσεις, κάμπτοντας την αντίσταση της Ελένης Τσέτσου με σκορ 6-3/6-3. Αυτόματα η Τσακίρη κέρδισε θέση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, ωστόσο στην προσπάθειά της να περάσει στα ημιτελικά αποκλείστηκε με εγκατάλειψη, λόγω αδιαθεσίας, από την Ισραηλινή Ariel Avidan

Το γεγονός πως η Ειρήνη Τσακίρη κατάφερε να φθάσει μέχρι τα προημιτελικά μιας τόσο μεγάλης διοργάνωσης αποτελεί μεγάλη υπόθεση, με την νεαρή αθλήτρια να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, σημειώνοντας μεγάλες επιτυχίες, πρωτόγνωρες για το λεσβιακό τένις. 

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img