Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

«Πού πήγαν τα 3.510 ευρώ;»

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Απαντήσεις στην καταγγελία δημότη σχετικά με τα γήπεδα Πολιχνίτου και Βασιλικών και τις εργασίες που εμφανίζονται να εκτελέστηκαν σε αποφάσεις που έχουν αναρτηθεί στη “Διαύγεια” ζητά από την Δημοτική Αρχή Δυτικής Λέσβου ο Νίκος Χήρας. Ήδη, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης διερεύνησε την υπόθεση αυτή και διαπίστωσε ότι εκδόθηκε από το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου ένταλμα πληρωμής σε εργολάβο για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης και στα δύο γήπεδα, ύψους 3.510 ευρώ.

«Από την επίσκεψή μας στα γήπεδα αυτά, έκπληκτοι  διαπιστώσαμε ότι πρόκειται  για γήπεδα σε πλήρη εγκατάλειψη. Όπως ακριβώς εξάλλου αποτυπώνεται η εγκατάλειψη αυτή ολοφάνερα και στις φωτογραφίες. Σε δύο γήπεδα λοιπόν ερμητικά κλειστά που δεν τα χρησιμοποιεί κανείς, παρατημένα στο έλεος του Θεού και φυσικά ακατάλληλα προς χρήση διατέθηκαν για έργα ανάπλασης 3.510 ευρώ. Δεν ζητάμε να μας πείτε τι έργα θα γίνουν στα γήπεδα αυτά. Ζητάμε να μας αποδείξετε τι είδους παρεμβάσεις έγιναν, πότε ακριβώς έγιναν αυτές οι  παρεμβάσεις, ποια επιτροπή και πότε παρέλαβε το έργο. Ο εργολάβος που έκανε τις εργασίες από πού δραστηριοποιείται; Πώς ενημερώθηκε για το έργο και με ποια κριτήρια του δόθηκε η  εργολαβία; Μέσω της προβλεπόμενης διαδικασίας ή “ιδιαίτερων σχέσεων” με την Δημοτική Αρχή;», ρωτά ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης αφήνοντας σαφείς αιχμές για την ανάθεση του έργου.

Καταλήγοντας ο Ν. Χήρας τονίζει μεταξύ άλλων: «Οι δημότες, μαζί και εμείς, περιμένουμε με ενδιαφέρον τις εξηγήσεις του κ. Δημάρχου και των αρμόδιων εμπλεκομένων. Θα μας απαντήσουν ή κατά την προσφιλή τους συνήθεια θα ρίξουν την μπάλα στην εξέδρα; Όσο ο “άριστος ” (!) Δήμαρχος θα ψάχνει να βρει τι θα μας απαντήσει, εμείς λέμε να συνεχίσουμε την “περιπολία μας”. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ενοχλείστε από τον έλεγχο της αντιπολίτευσης. Αλλά τι να κάνουμε, αυτός είναι ο ρόλος μας. Να το συνηθίσετε».

- Advertisement -

More articles

spot_img