Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

Πούλλ – πούλλ – πούλλ – πούλλ

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Ρε μάγκες τι πάθαμε; Είπαμε να ξεκουραστούμε κι εμείς λίγο, και να απουσιάσουμε από την επικαιρότητα, και έγινε ο  κακός χαμός: ξεψάρωσε ο κορονοϊός και καλπάζει – πήρε φωτιά η μισή Ελλάδα – καύσωνες μας σκάσανε κι άλλους μας πνίξανε – η κλιματική ισορροπία είναι πλέον ανισόρροπη – ξαναήρθαν οι Ταλιμπανέζοι στο Αφγανιστάν – εμβολιάζονται οι παπάδες – και μέσα σ’ όλα αυτά, παντρεύτηκε κι η Νικολέτα στον Παλιό και η Ιωάννα στον Μανταμάδο… όλα καλά.  

*** Έτσι φώναζε η θειά μου η Ρίτα τις κότες και τα κλωσσόπουλα για να μπούνε στο κοτέτσι κάθε απόγευμα, για να τις περιποιηθεί. Ακριβώς έτσι μας κάνει τώρα κι ο φίλος μου ο Μητσοτάκης και οι συν αυτώ, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, μας μαζεύει στο «κοτέτσι» για να μας ‘’περιποιηθεί’’ δεόντως… ’’έρχονται’’.

*** Άρχισαν  οι δακοκτονίες, συνεχίζονται οι γυναικοκτονίες, είναι σε εξέλιξη η γλωσσοκτονία από την TV, η κατάσταση εγκυμονεί κινδύνους για συζυγοκτονίες (άντρες) – η ζωοκτονία «έδεσε» ως κακούργημα πλέον – η δασοκτονία θα ολοκληρωθεί οσονούπω –  η φρενοκτονία (κάψιμο φλάντζας μυαλού) καλπάζει – τι μας έμεινε; Μετά από μια σωστή-ψύχραιμη και λογική εκτίμηση των πεπραγμένων των πολιτικών και των πολιτικών τους επιλογών της τελευταίας 10ετίας, που είχε ως αποτέλεσμα την πολιτική μας, οικονομική μας και κοινωνική μας λιμοκτονία, νομίζω κι εμείς πρέπει να γίνουμε ΨΗΦΟΚΤΟΝΟΙ με την δική μας ψηφοκτονία!!!!

*** Βρε ηλίθιε δεν μου λείπει το ψηφιακό ή το επιτελικό κράτος… το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ κράτος μου λείπει.

***ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΟΚΤΟΝΙΕΣ: Διαπιστώνω ελλιπέστατη ενημέρωση και εκπαίδευση των μικρών ζώων και δη αλεπούδων – νυφιτσών – σκαντζόχοιρων – φιδιών – κ.ά., εκ μέρους των ζωόφιλων, των ζωοφιλικών οργανώσεων και των υπερμέτρως σκεπτομένων το ζωικό βασίλειο, όσον αφορά  την κυκλοφοριακή αγωγή αυτών των ζώων, με αποτέλεσμα να βλέπουμε πολλά μικρά ζωάκια νεκρά πάνω στο κεντρικό εθνικό οδικό  δίκτυο του νησιού μας (κυρίως τώρα το καλοκαίρι). Παρακαλώ την επέμβαση των Εισαγγελικών Αρχών, για αυτή την εγκληματική αδιαφορία, εκ μέρους των ζωόφιλων και των φιλοζωικών οργανώσεων. Επιτέλους και τα ζώα… ζώα είναι!!!!!!

***  Τουλάχιστον με βλέπει η θεία μου με μάσκα και καμαρώνει. Καημό το ’χε να γίνω γιατρός…

*** Μήπως ξέρουμε αν ταιριάζει Ταύρος με Λέων; Έβαλα ένα έμπλαστρο, γι’ αυτό ρωτάω!

***Καλό Χειμώνα. Από τώρα θα μου πείτε;  Ακούτε με, ξέρω τι σας λέω!!!!!!!!!

 

Προηγούμενο άρθροΚαλά που είμαστε εδώ
Επόμενο άρθροΠρωτοσέλιδο 31-08-21