Σάββατο, 28 Μαΐου, 2022

Πρεμιέρα αύριο στους εμβολιασμούς των παιδιών

Άρθρα & Δημοσιεύσεις


Σημαντικό είναι, όπως αποδεικνύεται, το ενδιαφέρον για τον εμβολιασμό των παιδιών ηλικίας 5 έως 11 ετών, με τους γονείς να σπεύδουν να κλείσουν ραντεβού για την πραγματοποίηση των εμβολίων στα ειδικά εμβολιαστικά κέντρα. Η σχετική πλατφόρμα είναι ήδη ανοικτή εδώ και αρκετές μέρες και σε 75 περιοχές σε όλη την Ελλάδα ο παιδιατρικός εμβολιασμός ενάντια στον κορονοϊό ξεκίνησε από την προηγούμενη Τετάρτη, ενώ αύριο ξεκινά και στη Λέσβο.

«Σήμερα (σ.σ. χθες) παραλάβαμε τα πρώτα 100 εμβόλια που θα πραγματοποιηθούν στα παιδιά 50 την Τετάρτη και 50 τη Δευτέρα μετά τα Χριστούγεννα», δήλωσε στα «ΝΕΑ της Λέσβου» ο διοικητής του Βοστάνειου, Γιώργος Καμπούρης, σημειώνοντας πως πρακτικά στη Μυτιλήνη «εξαντλήθηκαν» τα διαθέσιμα ραντεβού των πρώτων δύο ημερών. Μάλιστα, ο αρχικός προγραμματισμός ήθελε τη δεύτερη ημέρα εμβολιασμών να πραγματοποιείται την ερχόμενη Παρασκευή, αλλά λόγω του ότι είναι Παραμονή Χριστουγέννων οι εμβολιασμοί αυτοί μεταφέρθηκαν για τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου.

Τόσο αύριο Τετάρτη στην πρεμιέρα των εμβολιασμών όσο και την προσεχή Δευτέρα, οι εμβολιασμοί θα γίνονται από τις 13:00 μέχρι τις 21:00 ενώ από τις 7 Ιανουαρίου οι εμβολιασμοί των παιδιών θα πραγματοποιούνται κανονικά 8:00 το πρωί με 8 το βράδυ σε χώρο του νοσοκομείου που δεν είχε μέχρι χθες οριστικοποιηθεί, εκτιμάται όμως πολύ πιθανό ότι τα εμβόλια θα γίνονται στην πτέρυγα της Παιδιατρικής Κλινικής.

- Advertisement -

More articles

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις