Πρεμιέρα στους εμβολιασμούς των ηλικιωμένων

Ξεκίνησε το Σάββατο – και συνεχίσθηκε και χθες –  ο εμβολιασμός των ηλικιωμένων από 85 και πάνω στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης για τον covid -19. Συγκεκριμένα το Σάββατο εμβολιάσθηκαν 34 άτομα και άλλα 34 χθες. Το απόγευμα χθες η διοίκηση του Νοσοκομείου παρέλαβε άλλες 540 δόσεις για να συνεχισθεί ο εμβολιασμός των ηλικιωμένων αλλά και των υγειονομικών.
Συνολικά χθες το Βοστάνειο παρέλαβε 108 φιαλίδια που περιλαμβάνουν συνολικά 648 δόσεις εμβολίων μετά την πρόσφατη απόφαση του Υπουργείου Υγείας που καθιέρωσε ότι κάθε φιαλίδιο θα αντιστοιχεί σε 6 δόσεις αντί για 5 που ίσχυε μέχρι τώρα.
«Συνεχίζουμε σύμφωνα με οδηγίες υπουργείου και της εθνικής επιτροπής εμβολιασμών , τους εμβολιασμούς των ηλικιωμένων και ταυτόχρονα και των επαγγελματιών υγείας που έχουν έγγραφεί στο σύστημα. Μάλιστα έχουμε τη δυνατότητα να συμπεριλάβουμε ακόμη και εκείνους που είχαν αρχικά δηλώσει ότι δεν θέλουν να εμβολιασθούν και υπαναχώρησαν. Από τη στιγμή που δηλώνουν επιθυμία να εμβολιασθούν, τους καταγράφουμε και μπαίνουν σε προτεραιότητα» δήλωσε στα «Νέα της Λέσβου» ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης κ. Γιώργος Καμπούρης….

 

Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου»