Προχωράνε τα έργα σε δύο ακόμα γήπεδα!

Στην τελική ευθεία έχουν μπει τα έργα σε δύο ακόμα γήπεδα, αυτά της Φίλιας και της Ερεσού. 

Μπορεί και στις δύο περιπτώσεις να υπήρξε μία μικρή καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των έργων λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό, ωστόσο σε λίγο καιρό και τα δύο γήπεδα θα έχουν πρασινίσει. 

Το γήπεδο της Φίλιας μπορεί και τον επόμενο μήνα να δοθεί έτοιμο για χρήση. Εκεί ο αγωνιστικός χώρος έχει ήδη σκαφτεί και έχει πραγματοποιηθεί η κατασκευή των στραγγιστηρίων και στην συνέχεια αυτός μπαζώθηκε με σκύρα πέτρωσης, υλικό το οποίο χρησιμοποιείται για την απορρόφηση των υδάτων. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι πολύ πιθανό την ερχόμενη εβδομάδα να πέσει η άμμος με το καουτσούκ και στην συνέχεια να τοποθετηθεί ο συνθετικός τάπητας, όπως γίνεται σε όλα τα γήπεδα με τα ρολά να έχουν φτάσει στην Φίλια. 

Σε ό,τι έχει να κάνει με το γήπεδο της Ερεσού εκεί ο αγωνιστικός χώρος έχει καθαριστεί, όπως φαίνεται και από την φωτογραφία, ενώ πριν από δύο μήνες είχε τοποθετηθεί το αποστραγγιστικό  σύστημα που θα διώχνει τα νερά της βροχής για να μην λιμνάζει το γήπεδο.

Πλέον απομένει να στρωθεί το ανάλογο καουτσούκ, ώστε να φιλοξενήσει τον τάπητα που θα μπει σε λίγο καιρό. Να σημειωθεί πως εκτός από τον τάπητα, στο γήπεδο της Ερεσού θα γίνουν και κάποιες επιπλέον εργασίες, όπως η αντικατάσταση των παλιών γκολπόστ με νέα, ενώ θα αναβαθμιστούν και τα αποδυτήρια. Όλα αυτά αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί το πολύ μέχρι τον Μάιο, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και επιτέλους ένα ακόμα γήπεδο στο νησί μας να εκσυγχρονιστεί.