Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Πρόεδρος ο Αλεξίου: Κέρδισε η ενότητα στην ΑΔΕΔΥ

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Με διαπαραταξιακό προεδρείο και μάλιστα από στελέχη «ένα κι ένα» σε όλες τις θέσεις συγκροτήθηκε το απόγευμα σε σώμα η διοίκηση της ΑΔΕΔΥ Λέσβου με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων στους Δήμους, Γιώργο Αλεξίου να εκλέγεται στη θέση του πρόεδρου όπως ήταν αναμενόμενο, καθώς πλειοψήφησε στις πρόσφατες εκλογές.

Στη θέση του Αντιπροέδρου ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Κατσαβέλλης ενώ  στη θέση του Γενικού Γραμματέα ο Λάμπρος Βεντέτης και Ταμίας ο Κώστας Καρατόλιος.

Οργανωτικός Γραμματέας ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του νοσοκομείου Στρατής Κλεάνθης και μέλη η Δέσποινα Ρουμελιώτη, ο Γιώργος Πατλάκας,  η Παρασκευή Τρίχου και ο Θανάσης Ψούνος.

Μιλώντας στα Νέα της Λέσβου ο νέος πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ κ. Αλεξίου τόνισε ότι: «Ευχαριστώ τους συναδέλφους από καρδιάς για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια για να τους δικαιώσω και να τιμήσω και από πλευράς μου την επιλογή τους. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας,  οι συνάδελφοι περιμένουν από εμάς και δεν πρέπει να διαψεύσουμε τις προσδοκίες τους. Προς το παρόν η ΑΔΕΔΥ έχει την πρώτη νίκη, έχει κερδίσει η ενότητα και αυτό είναι πάνω απ όλα» είπε καταλήγοντας ο κ. Αλεξίου.

- Advertisement -

More articles

spot_img