Προϊόντα μοναδικής ποιότητας με την υπογραφή Αθανάσης

Ήταν το 1984 όταν ο Θεμιστοκλής Αθανάσης άφηνε το ραφείο που επί σειρά ετών λειτουργούσε με επιτυχία στη γενέτειρά του τον Παλαιόκηπο της Γέρας και κατηφόριζε οικογενειακώς για τη Μυτιλήνη, ανοίγοντας μια νέα πιο μεγάλη επαγγελματική σελίδα. Η ανάπτυξη επιχειρηματικής δραστηριότητας στον εμπορικό κλάδο έμελλε να αποδειχθεί σωστή επιλογή, ώστε ο Γεραγώτης επαγγελματίας να συγκαταλέγεται από τα πρώτα κιόλας χρόνια ανάμεσα στα γνωστά για τη συνέπεια και τη φερεγγυότητά τους ονόματα της Μυτιλήνης. Μαζί στη ζωή και στην δουλειά, δίπλα σε κάθε του βήμα και η σύζυγός του Ευγνωμία Τριχώνα, στύλος ακλόνητος μέχρι σήμερα στην επιχείρηση.   

Παράλληλα ως ανήσυχο πνεύμα και ενεργός πολίτης, ο κ. Αθανάσης υπηρέτησε τον επιχειρηματικό κλάδο του τόπου του και μέσα από τις τάξεις της διοίκησης του Επιμελητηρίου Λέσβου, το οποίο μετά τη συνταξιοδότησή του τον αναγόρευσε ως επίτιμο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, τιμώντας με αυτό τον τρόπο την προσφορά του. Σημειωτέον ότι διετέλεσε και Αντιδήμαρχος Γέρας στη θητεία του Δημήτρη Βουνάτσου για τον ενιαίο Δήμο Λέσβου. 

Σήμερα η ίδια επιχείρηση – οι Αντιπροσωπείες Αθανάσης – διευθύνεται από τη δεύτερη γενιά της οικογένειας, από τον Νίκο Αθανάση, που γαλουχήθηκε από μικρός μέσα στο μαγαζί και ως ακόμα πιο ανήσυχο πνεύμα από τον πατέρα του επέλεξε τον ιδιωτικό τομέα. Με παρακαταθήκη την εμπειρία των γονιών του και εφόδια την ορμή και τις φρέσκιες ιδέες της νιότης, έκανε το επόμενο βήμα στην επιχείρηση. Ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του και στον επιμελητηριακό θεσμό, τον υπηρετεί επί σειρά ετών και στην τρέχουσα θητεία ως Οικονομικός Επόπτης. Το κυριότερο όμως, ακολούθησε τον πατέρα του στη συνέπεια, την υπευθυνότητα και στο ανθρώπινο πρόσωπο του επιχειρείν.

Σήμερα η επιχείρηση Αθανάσης αντιπροσωπεύει κατ’ αποκλειστικότητα για την περιοχή του Νομού Λέσβου εταιρείες που έχουν καταξιωθεί εδώ και δεκαετίες εντός και εκτός ελληνικών συνόρων για την ποιότητα των προϊόντων τους στη διατροφή και όχι μόνο, προμηθεύοντας σούπερ-μάρκετ και εμπορικές επιχειρήσεις, καθώς και επιχειρήσεις χονδρικής, που με τη σειρά τους διανέμουν τα προϊόντα στην εστίαση, τη ζαχαροπλαστική και σε άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες.

Ανάμεσα στα προϊόντα που αντιπροσωπεύει για το Νομό Λέσβου η εταιρεία Αθανάσης βρίσκονται οι σοκολάτες και γκοφρέτες, καθώς και οι «πιο super καραμέλες του κόσμου» της εταιρείας Λάβδας, που έχει παράδοση από το 1953 στην Ελλάδα. Μαζί θα βρείτε και τα υπέροχα, ζουμερά, λαχταριστά καραμελοζελεδάκια σε αγαπημένες γεύσεις, σχήματα και χρώματα για παιδιά και… μεγαλύτερα παιδιά! Πρόκειται για εργοστάσιο, που μέσα από την καινοτομία επιδιώκει διαρκώς να προσφέρει στους καταναλωτές νέα ποιοτικά προϊόντα, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες επενδύοντας στην πατρίδα μας. Είναι η πρώτη εταιρεία που λάνσαρε τις σοκολάτες και καραμέλες Zero.

Αλλά και η γνωστή για την παράδοσή της εταιρεία ΜΕΖΑΠ της Θεσσαλονίκης, που παρασκευάζει χαλβάδες, ταχίνια, μαρμελάδες και παστέλια με ποιότητα, όπως παλιά, καθώς ξεκίνησε ως οικογενειακή επιχείρηση στα τέλη του 1800, αντιπροσωπεύεται από την εταιρεία Αθανάσης.

Η εταιρεία Τζαφέρης, Ορυζόμυλοι Θεσσαλονίκης στέλνει στα νησιά μας τα καλύτερα όσπρια και ρύζια όλων των τύπων μέσω της εταιρείας Αθανάσης, η οποία παράλληλα αντιπροσωπεύει και τα παραδοσιακά χιώτικα γλυκά κουταλιού & μαρμελάδες της εταιρείας Κοράκης – Μαρίνος. 

Στα είδη διατροφής επίσης θα βρείτε τις πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής της εταιρείας Μαρκίδης, προϊόντα και προϊόντα σοκολάτας, όλα σε μεγάλη γκάμα και άριστη σχέση ποιότητας – τιμής! 

Και μιας και σε 1,5 μήνα θα μπούμε και στη Σαρακοστή, ευκαιρία να κλείσουμε τον κατάλογο για τα προϊόντα διατροφής, που αντιπροσωπεύει η εταιρεία Αθανάσης, με τους ταραμάδες ποιότητας όλων των τύπων για να ξέρετε τι βάζετε στο τραπέζι σας.

Η εταιρεία Αθανάσης εκτός από τα προϊόντα διατροφής αντιπροσωπεύει την βιομηχανία Paper Heart – Ατομική Φροντίδα και φέρνει στο Νομό Λέσβου είδη ατομικής υγιεινής (πάνες ενηλίκων, εσώρουχα ενηλίκων και υποσέντονα) και όλα τα είδη χάρτου (όπως τουαλέτας, κουζίνας, χαρτοπετσέτες και χαρτομάντιλα), τα οποία είναι γνωστά στους περισσότερους για την ποιότητά τους με το όνομα Regina. 

Επίσης αντιπροσωπεύονται βαρέλια ελαιουργίας για τη μεταφορά του ελαιολάδου εταιρειών που κατέχουν όλες τις πιστοποιήσεις για την ασφάλεια του λαδιού, καθώς ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν πρέπει να προμηθευόμαστε “απ’ όπου και όπου”.

Τέλος, στην εταιρεία αντιπροσωπειών Αθανάσης θα βρείτε τσάντες τύπου σούπερ-μάρκετ στις οποίες τυπώνεται η επωνυμία των τοπικών επιχειρήσεων και βιοαποδομήσιμες στις καλύτερες τιμές.

Όλα τα παραπάνω με αναλυτική ενημέρωση των πελατών για κάθε εξέλιξη, με συνέπεια και με φιλική εξυπηρέτηση, όπως η εταιρεία Αθανάσης γνωρίζει ως μια οικογενειακή επιχείρηση του τόπου μας, η οποία προωθεί και τα τοπικά προϊόντα μεταξύ των νησιών μας, καθώς για παράδειγμα αντιπροσωπεύει το βραβευμένο ελαιόλαδο του Πλωμαρίου Aegean Gold στη Λήμνο.

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΗΣ
Κομνηνάκη 30, Μυτιλήνη
Τηλέφωνο: (22510) 24456, fax 45496
Κινητό 6972553505
E mail: [email protected]