Πρόκριση για τέσσερις

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του κυπέλλου Λήμνου με την διεξαγωγή των αγώνων ρεβάνς. Διαγόρας, Ηρακλής, Κεραυνός και Φιλοκτήτης, προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση του θεσμού. 

Ο Διαγόρας επιβλήθηκε και στο δεύτερο παιχνίδι της ΑΕ Λήμνου με 5-1 και σε συνδυασμό με το 4-1 του πρώτου αγώνα, κατάφερε να εξασφαλίσει μια άνετη πρόκριση. Τα γκολ για την ομάδα των Σαρδών πέτυχαν οι Τζώης, Μπαλατσιός, Αμπελώμος, Ζαγούδης και Μελισσός, ενώ για την ΑΕΛ σκόραρε ο Κατακουζηνός.

Εύκολη πρόκριση και για τον Ηρακλή που επικράτησε 7-0 του Άρη, χωρίς να συναντήσει κανένα πρόβλημα στο παιχνίδι. Μάλιστα μετά και από το 3-0 του πρώτου αγώνα, ο Ηρακλής κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Για την ομάδα της Ατσικής ο Κουδουνάς πέτυχε χατ-τρικ, δύο γκολ έβαλε ο Σουσαλής και από ένα οι Βασίλης Κρίκης και Θάνας. 

Πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε στην Μύρινα, όπου ο Κάσπακας μπορεί να νίκησε στο δεύτερο παιχνίδι τον Κεραυνό με 3-2, όμως η ομάδα από τον Άγιο Δημήτριο ήταν αυτή που προκρίθηκε στην επόμενη φάση μετά το 5-1 του πρώτου αγώνα. Για τον Κάσπακα που εν τέλει έμεινε εκτός κυπέλλου τα τρία γκολ πέτυχε ο Τσιαρής, ενώ τα δύο τέρματα του Κεραυνού σημείωσε ο Μοσχούδης.

Τέλος, η Ηφαιστία έφθασε μια ανάσα από το να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα με τον Φιλοκτήτη, ωστόσο ένα γκολ από τον Διόγο ήταν αρκετό για να χαρίσει την πρόκριση στην ομάδα του Κοντιά, παρότι η Ηφαιστία κατάφερε να νικήσει στο δεύτερο παιχνίδι με 3-1. Για την ομάδα του Κοντοπουλίου δύο γκολ σημείωσε ο Χατζηρόδος και ένα ο Ηλιγάκης. 

Κύπελλο Λήμνου

2οι αγώνες

  • Διαγόρας – ΑΕ Λήμνου 5-1 (συνολικό σκορ 9-2, προκρίθηκε ο Διαγόρας)
  • Ηρακλής – Άρης 7-0 (συνολικό σκορ 10-0, προκρίθηκε ο Ηρακλής)
  • Κεραυνός – Κάσπακας 2-3 (συνολικό σκορ 7-4, προκρίθηκε ο Κεραυνός)
  • Ηφαιστία – Φιλοκτήτης 3-1 (συνολικό σκορ 3-3, προκρίθηκε ο Φιλοκτήτης).