Πρόκριση μέσα στην Χίο για ΑΟΜ

Την πρόκρισή του για την επόμενη φάση του Κυπέλλου στο βόλεϊ, πήρε ο ΑΟΜ, ο οποίος νίκησε μέσα στην Χίο  τον ΦΟ Καμποχώρων με 3-1 σετ. Η ομάδα της Μυτιλήνης αγωνίστηκε με αρκετές ελλείψεις αφού  ο θεσμός δεν είναι μέσα στις προτεραιότητές της και ο Σωκράτης Γιακουμής είχε την ευκαιρία  να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες που δεν παίζουν πολύ στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο σετ ήταν ντέρμπι με τον ΑΟΜ να το κατακτά με 25-23, ενώ στο δεύτερο  οι φιλοξενούμενοι δεν δυσκολεύτηκαν και το κέρδισαν με 25-18. Η ομάδα της Χίου αντέδρασε και εκμεταλλευόμενη την χαλάρωση των παικτών του ΑΟΜ μπήκε ξανά στην διεκδίκηση της νίκης κερδίζοντας το τρίτο σετ με 25-21, αλλά η ανωτερότητα της ομάδας από την Μυτιλήνη ήταν εμφανής και  κατακτώντας με 25-16 το τέταρτο σετ πανηγύρισε και τη νίκη.

Ως ένα καλό τεστ για την συνέχεια είδε το παιχνίδι ο προπονητής του ΑΟΜ: «Συγχαρητήρια στους αθλητές μου για την παρουσία τους στο παιχνίδι, για μας ήταν ένα καλό τεστ για την δύσκολη συνέχεια. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον ΦΟΚ στο δικό του πρωτάθλημα που συμμετέχει και να τον ευχαριστήσουμε για την φιλοξενία που μας παρείχε», δήλωσε ο Σωκράτης Γιακουμής.

ΑΟΜ (Γιακουμής) Μπουρούς, Στ. Μπουρούς, Π. Κατσακούλης, Κοκκινόπουλος, Τσάτσος (λ) Παπασταύρου, Μόκαλης.