Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2022

Προνόμια εμβολιασμένων…

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Χατζηδάκης Κωστής = ΜΛΚ. Όπως λέμε  το Σαββατοκύριακο, ΣΚ……..

*** Αν και δεν έχω καταλάβει ακόμα, αυτός που κάνει το εμβόλιο, το κάνει για να προφυλάξει τον ίδιο, ή τους άλλους; Όποιος λοιπόν κάνει το εμβόλιο απολαμβάνει εκ της πολιτείας κάποιων προνομίων. Σήμερα θα σας αποκαλύψω ορισμένα, όπως:                                                        

 • Σε αλλαγή λαδιών: Ενώ στο αμάξι ή μηχανή αλλάζεις τα λάδια σου στα 5.000 χλμ. (για βενζίνη) και 10.000 (για πετρέλαιο), αν είσαι εμβολιασμένος θα τα αλλάζεις στα 7.500 και στα 15.000 αντίστοιχα. Αρκεί να δείχνεις κάθε που βάζεις μπρος το αμάξι ή την μηχανή, στον διακόπτη που θα βάζεις το κλειδί το πιστοποιητικό εμβολιασμού!!        
 • Δημόσιες τουαλέτες: Δεν περιμένεις στην ουρά, προηγείσαι. Καταργείται και το «σφίξιμο».
 • Εξωλέμβιες: Σου χαρίζει «αβάντζο» το Λιμεναρχείο 10 ίππους παραπάνω στη μηχανή της βάρκας σου. Δηλαδή μπορεί να έχεις άδεια για 20άρα, εσύ ο εμβολιασμένος μπορείς να έχεις 30άρα κλπ – κλπ.
 • Στο Ληξιαρχείο: Μόνο στους εμβολιασμένους, και μόνο για πολιτικό γάμο, δίνει το κράτος προσφορά, αν έρθει η ώρα του χωρισμού τους, θα μπορούν να πάρουν διαζύγιο, με μια απλή αίτηση αποφεύγοντας δικαστικά έξοδα και άλλα παρελκόμενα έξοδα. Επίσης σε περίπτωση που γεννηθούν δίδυμα από εμβολιασμένους γονείς, προσφορά την βάφτιση ή την ονοματοδοσία…
 • Ταβέρνες: Ο εμβολιασμένος έχει δικαίωμα να κάτσει, ενώ οι άλλοι… ΟΧΙ. Επίσης μπορεί να παραγγείλει εκτός των άλλων, τζατζίκι-τυροκαυτερή-γκιουζλεμέδες-σκορδαλιά-τηγανιά-μπεκρή μεζέ-και χταπόδι, οι άλλοι θα μπορούν να πάρουν τέτοια πιάτα ΕΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ δεν τα επιθυμούν εμβολιασμένοι.
 • Στις εκκλησίες: Πληρώνεις ένα κερί, παίρνεις δύο. Ευχέλαια – τρισάγια – αγιασμοί, προσφορά στους εμβολιασμένους εκ της Μητροπόλεως…        
 • Στο ποδόσφαιρο: Πρόεδρος εμβολιασμένος, δικαιούται η ομάδα του έναντι της αντιπάλου, ένα πέναλτι όποτε εκείνος κρίνει κατά την διάρκεια του αγώνα.
 • Στους οίκους αν(τ)οχής: Ο εμβολιασμένος απαιτεί τα πάντα (στάσεις, κλπ), και το τιμολόγιο που θα του εκδώσουν υποχρεωτικά, εκπίπτει από την Εφορία, ως έξοδα γιατρών.
 • Πάρκινγκ: Ο εμβολιασμένος μπορεί να παίρνει κάρτα για μια ώρα, αλλά με το πιστοποιητικό εμβολιασμού στο παρμπρίζ θα έχει άλλη μια ώρα δώρο, δηλαδή δύο ώρες πάρκινγκ. Και επίσης μπορεί να μπαίνει «παράνομα» σε μονόδρομους τρεις φορές τον μήνα….
 • Σε καφέ-μπαρ: Σε περίπτωση που απαγορευθεί η μουσική, για κάποιους λόγους, οι μαγαζάτορες στους εμβολιασμένους πελάτες τους, υποχρεούνται να τους δίνουν ακουστικά συνδεδεμένα ασύρματα με την κονσόλα του dj, ώστε ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ να εξακολουθήσουν να απολαμβάνουν την μουσική.
 • Συζυγικές υποχρεώσεις: Ο εμβολιασμένος, σύζυγος υποχρεούται να απέχει των συζυγικών του υποχρεώσεων, 12 μέρες τον μήνα (αν είναι και η σύζυγος εμβολιασμένη, μπορεί να κάνει χρήση και εκείνη το δικό της 12ήμερο), με αποτέλεσμα φρεσκάδα και διάρκεια στον γάμο!!!!!!!

*** Δεν είναι που κέρδισες το Master Chef, είναι που το όνομά σου ταυτίζεται με τον χαρακτήρα σου. Σωστό μαργαριτάρι είσαι Μαργαρίτα μας. Ευχαριστώ για το επίπεδο της εκπομπής, στην εποχή που γεμίσαμε σκουπίδια.

 

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img