Πρόταση… ΣΟΚ!!!!

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Αφού λοιπόν η κυβέρνηση μετά των λοιμωξιολόγων της, απεφάσισαν να γίνει η Ανάσταση στις 9.30, ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός σε κυκλοφορία και πλατείες μετά τα μεσάνυχτα, εμείς ως στήλη (επαναλαμβάνω ως στήλη) έχουμε δική μας επαναστατική και πολύ προχό πρόταση για να αντιμετωπιστεί το θέμα  της Σταύρωσης – της Αποκαθήλωσης και της Ανάστασης του Θεανθρώπου με αντικειμενικότητα προς τους πολίτες, και σεβασμό στα δεδομένα των καιρών.

Αυτοί λοιπόν που το ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 2-4-6-8, θα κάνουν Ανάσταση στις 18.45 το απόγευμα του Μ.Σαββάτου, αυτοί που το ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1-3-5-7, θα αναστήσουν στις 21.30 το βράδυ του Μ.Σαββάτου. Αυτοί που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 9-0 και έχουνε κάνει και τους δύο εμβολιασμούς (ανεξαρτήτως εμβολίου), θα αναστήσουν στις 12 ακριβώς, έχοντας  και μπόνους προσφορά, ζωντανή παρουσία στον Επιτάφιο. Όλοι οι άλλοι θα πάνε στον Επιτάφιο με τηλεακολουθία ώστε να αποφευχθεί και ο συγχρωτισμός και η ταλαιπωρία. Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στην πλατφόρμα “pame plateia.gr”.

*** Αυτή την εβδομάδα θα φορτώσουμε Γαλιλαία – Ναζαρέτ – Ιεριχώ και Ιουδαία. Ωραία  πράγματα… ελληνικά (λες και δεν είχαμε).

*** Αυτός ο Παππάς του Survivor σαν τον πρωταγωνιστή της ταινίας «Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ» μοιάζει!! (την οποία έχω δει 125 φορές).

*** Καλή μεγαλοβδομάδα αδέρφια.