Πρωταθλητής Αιγαίου ο Ερμής!

-Και τώρα η Α2!

Με εξαιρετικό τρόπο ολοκλήρωσε την παρουσία του στην Ρόδο ο Ερμής Παμφίλων, κατακτώντας την πρωτιά στον όμιλο του Αιγαίου και παίρνοντας το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου στην Α2, κάνοντας το 4/4.
Μετά τον πρωταθλητή Ρόδου και πρωταθλητή Σάμου, η πρωταθλήτρια ομάδα βόλεϊ της Λέσβου κατάφερε να επικρατήσει και της αντίστοιχης ομάδας της Χίου και της Σύρου.
Αρχικά, επιβλήθηκε με 3-1 σετ του ΦΟ Καμποχώρων Χίου, κλειδώνοντας κατά πολύ το εισιτήριο των μπαράζ, μια αγωνιστική πριν το τέλος της διαδικασίας.
Ο αγώνας δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα του Ερμή, που αιφνιδιάστηκε και έχασε το πρώτο σετ με 19-25. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, τα κορίτσια της ομάδας των Παμφίλων σοβαρεύτηκαν και πήραν με περίσσια ευκολία τα επόμενα τρία σετ (25-10, 25-11, 25-6), φτάνοντας σε μια σπουδαία νίκη.
Στον τελευταίο αγώνα που έδωσαν στην Ρόδο, αντιμετώπισαν τον ΑΣ Νεωρίου Σύρου, του οποίου επιβλήθηκαν με 3-0 σετ, σε μια εύκολη αναμέτρηση. Το κατόρθωμα αυτό των κοριτσιών αποτελεί μάλιστα ρεκόρ, καθώς εδώ και 11 χρόνια είχε κάποια ομάδα να κάνει το απόλυτο στον όμιλο του Αιγαίου.
Πλέον, η ομάδα των Παμφίλων βρίσκεται στην Β΄ φάση, όπου θα αντιμετωπίσει τις πρωταθλήτριες Αθηνών, Πειραιά, Πελοποννήσου και Κρήτης, με τις πέντε ομάδες να μάχονται για τρία εισιτήρια, που θα οδηγήσουν στην άνοδο.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως υπάρχουν αρκετές πιθανότητες το τουρνουά να λάβει χώρα στο Κλειστό της Νεάπολης.