Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023

Προτελευταίο μάθημα για τα ΓΕΛ

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ στις Πανελλαδικές εξετάσεις, ενώ χθες οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν σε Ανατομία – Φυσιολογία ΙΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας. Κάπως έτσι, οδεύουμε σταδιακά και στο τέλος της φετινής δοκιμασίας για τους τελειόφοιτους της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Επόμενη εξέταση για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ είναι αύριο, με τα μαθήματα Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης, ενώ για εκείνους οι Πανελλαδικές ολοκληρώνονται στις 17 Ιουνίου, με το υπόλοιπο πρόγραμμα των εξετάσεών τους να έχει ως εξής:

-ΣΑΒΒΑΤΟ 11-06-2022 – ΥΓΙΕΙΝΗ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΑΟΔ), ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΧΑΝΩΝ

-ΤΡΙΤΗ 14-06-2022 – ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ, ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΝΑΥΣΙΠΛΟΪΑ ΙΙ, ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

-ΠΕΜΠΤΗ 16-06-2022 – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΛΙΚΩΝ, ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ, ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΥΣΗΣ II (ΜΕΚ ΙΙ), ΨΗΦΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17-06-2022 – ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΨΥΞΗΣ-ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΕΩΝ.

Την Παρασκευή 10 Ιουνίου είναι προγραμματισμένα τα τελευταία μαθήματα των υποψηφίων των ΓΕΛ, και ειδικότερα εκείνο της Ιστορίας για τους υποψηφίους της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, Φυσικής για τους υποψηφίους Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας και Οικονομίας για τους υποψηφίους Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής. Μετά το τέλος των εξετάσεων για τα ΕΠΑΛ, στις 17 Ιουνίου, ακολουθούν τα Ειδικά Μαθήματα για όλους τους υποψήφιους (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) μεταξύ 18 και 30 Ιουνίου.

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img