Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Πρωτοφανές πλήθος για το τελευταίο αντίο στον π. Κομνηνό

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Στην αγκαλιά της Λεσβιακής γης αναπαύεται  εδώ και λίγη ώρα ο πατέρας Κομνηνός Βράνης ο οποίος ετάφη στο κοιμητήριο της Βαρειάς μετά την εξόδιο ακολουθία που τελέσθηκε στον ενοριακό ναό της Ζωοδόχου Πηγής.

Η παρουσία του κόσμου στο τελευταίο αντίο για τον λαοφιλή κληρικό ήταν πρωτόγνωρη για τα τοπικά δεδομένα και αυτό ενώ χθες από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ αλλά και σήμερα το πρωί η σορός του είχε εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από το ναό του Αγίου Θεοδώρου στην Παγανή απ όπου πέρασαν εκατοντάδες πολίτες.

Ανάμεσα στους πολυπληθείς κατοίκους της Μυτιλήνης και χωριών αξιωματούχοι και εκπρόσωποι φορέων μεταξύ των οποίων, ο πρώην Υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, οι Αντιπεριφερειάρχες Πανάγος Κουφέλος και Δημήτρης Κουρσουμπάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Χριστόφας, οι υποψήφιοι Βουλευτές Βάσω Χοχλακα και Μιχάλης Μαμάκος κ.α..

Το παρόν έδωσε σύσσωμη η ηγεσία της 98 ΑΔΤΕ υπό τον διοικητή Υποστράτηγο Γρηγόριο Μπουντλιάκη και παρέστησαν επίσης ο Ταξίαρχος Αστυνομικός Διευθυντής Λέσβου Ηλίας Βαζούρας και η διοικήτρια της Τροχαίας Χρύσα Βακάλη.

Αναλυτικό ρεπορτάζ αύριο στα Nέα της Λέσβου. 

spot_img

More articles

spot_img
spot_img