Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022

Προβληματισμός για το άνοιγμα Γυμνασίων – Λυκείων

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

«Πονοκέφαλο» προκαλεί στους ειδικούς, λίγες ημέρες πριν το προγραμματισμένο άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων, η αύξηση των κρουσμάτων και οι νέες μεταλλάξεις του κορονοϊού.Ο καθηγητής Χαράλαμπος Γώγος, σε δηλώσεις του χθες , άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αλλάξει η απόφαση για την επαναλειτουργία με δια ζώσης μαθήματα των Γυμνασίων και Λυκείων την 1η Φεβρουαρίου.
Ο κ. Γώγος υποστήριξε συγκεκριμένα ότι η απόφαση για το άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων είναι ειλημμένη, «αλλά δεν αποκλείεται να αλλάξει εάν τα πράγματα χειροτερέψουν. Τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο σε αυτή την κατάσταση που βρισκόμαστε».
Για το ίδιο θέμα μιλώντας στην ΕΡΤ ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας άφησε επίσης ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.
«….καθημερινά ζυγίζουμε τα δεδομένα ώστε να επέμβουμε άμεσα όπου χρειαστεί. Αν δούμε ανησυχητικά στοιχεία τις προσεχείς ημέρες θα λάβουμε μέτρα.[…] θα πρέπει να περιμένουμε έως την Πέμπτη οπότε θα συζητηθούν και τα στοιχεία για τα μεταλλαγμένα στελέχη» τόνισε μεταξύ άλλων .
Νέες οδηγίες για τεστ covid -19 από το Υπουργείο Παιδείας
Στο μεταξύ χθες το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε νέες οδηγίες για το πρόγραμμα διενέργειας τεστ για κορωνοϊο σε εκπαιδευτικούς σχολείων και μαθητές άνω των 16 ετών .

 

Διαβάστε τη συνέχεια στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου»

 

- Advertisement -

More articles

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις