Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

“Επέστρεψε στο μαντρί” ο Βλατάς

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Παροιμιώδης είναι η κωλοτούμπα του μέχρι πρότινος Επάρχου Λήμνου Άγγελου Βλατά, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του στα τέλη του καλοκαιριού αφήνοντας αιχμές κατά του Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη, μετά τη συναυλία του Στέλιου Ρόκκου στη Λήμνο. Ωστόσο λίγες εβδομάδες αργότερα και προφανώς εν όψει του ανασχηματισμού της Περιφερειακής Αρχής μετά και την λήξη της θητείας των Αντιπεριφερειαρχών στα τέλη Οκτωβρίου «επανέρχεται στο μαντρί», αποδίδοντας μάλιστα σε ψυχική φόρτιση την ενέργειά του να υποβάλει παραίτηση από τη θέση του Έπαρχου.

Ο κ. Βλατάς ανακοίνωσε επίσημα την επάνοδό του σημειώνοντας σε γραπτή δήλωση τα ακόλουθα: «Σήμερα κατόπιν συνάντησης και συζήτησης με τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Μουτζούρη θέτω εαυτό στην διάθεσή του επιστρέφοντας στην ενεργό δράση προς όφελος της Λήμνου και των κατοίκων της.

Τα όσα ειπώθηκαν ήταν απόρροια έντονης ψυχολογικής φόρτισης λόγω των πολλαπλών υποχρεώσεών μου. Κάποια από αυτά παρερμηνεύτηκαν και από τις δύο πλευρές, όμως, σε καμία περίπτωση δεν διατάραξαν την ομαλή και εποικοδομητική συνεργασία που είχα και θα εξακολουθήσω να έχω με τον κ. Περιφερειάρχη».

Από την Παρασκευή ο Περιφερειάρχης, Κώστας Μουτζούρης, βρισκόταν στη Λήμνο καθώς το Σάββατο γιορτάστηκε η 110η επέτειος απελευθέρωσης του νησιού από τον τουρκικό ζυγό και με αφορμή την επίσκεψή του έγιναν συναντήσεις και συζητήσεις και για τον ανασχηματισμό και για τις εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές το νέο έτος.

spot_img

More articles

spot_img