Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

“Έρχονται” 10 θέσεις στη ΔΕΥΑΛ

Άρθρα & Δημοσιεύσεις


10 θέσεις υδραυλικών και εργατών κατανέμονται στη ΔΕΥΑΛ από τις 262 με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών, σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα σε ΝΠΙΔ των Δήμων της χώρας από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Η πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 38 έως και 42 του ν. 4765/2021 (ΦΕΚ 6 Α’).

Πότε θα γίνουν οι προσλήψεις

Μετά την έγκριση των 10 θέσεων για τη ΔΕΥΑΛ ο Πρόεδρος, Γιώργος Φλώρος, αναμένεται να φέρει το θέμα προς έγκριση στο Διοικητικό Συμβούλιο σε επόμενη συνεδρίαση και μετά θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την κατάρτιση της προκήρυξης και την δημοσίευσή της.

Σύμφωνα με τον κ. Φλώρο οι προσλήψεις θα έχουν γίνει μέχρι το καλοκαίρι ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες της Επιχείρησης σε όλη τη Λέσβο.  Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ στα Νέα της Λέσβου  «οι ανάγκες της Επιχείρησης του Δήμου είναι μεγάλες σε προσωπικό και οι συμβασιούχοι που εγκρίθηκαν είναι χρειαζούμενοι, ώστε να έχουν μία βοήθεια οι μόνιμοι υπάλληλοί μας που δίνουν καθημερινά τον αγώνα σε όλα τα μέτωπα».

Το προσωπικό που θα προσληφθεί θα απασχοληθεί κατά κύριο λόγο στις παρεμβάσεις για την κάλυψη βλαβών και συντηρήσεων στο δίκτυο ύδρευσης, ενώ οι αναγνώστες μας θα ενημερώνονται από τη σελίδα Ευκαιρίες Εργασίας των Νέων της Λέσβου για κάθε εξέλιξη που αφορά τη συγκεκριμένη προκήρυξη.

- Advertisement -

More articles

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις