Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021

“Έρχονται” 5 θέσεις στην Καλλονή

Τέσσερις εργάτες γενικών καθηκόντων και έναν οδηγό χειριστή θα προσλάβει μέσα στο μήνα ο Δήμος Δυτικής Λέσβου για τις ανάγκες του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας. Το θέμα αυτό συζητήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, δεδομένου ότι έληξαν οι συμβάσεις των εποχικών υπαλλήλων που είχαν προσληφθεί το καλοκαίρι για τις ανάγκες πυροπροστασίας, ενώ ταυτόχρονα ξεκινά ο χειμώνας που προκύπτουν νέες ανάγκες για την πρόληψη και διαχείριση προβλημάτων από βροχές, χιόνια, ανέμους.

Για την πρόσληψη των πέντε υπαλλήλων υπάρχει σχετική βεβαίωση της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου, με την οποία σημειώνεται η πρόβλεψη και η επάρκεια των πιστώσεων του προϋπολογισμού έτους 2021- 2022 για την μισθοδοσία του προσωπικού.

Μετά από την έγκριση της απόφασης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου σε διάστημα μιας εβδομάδας θα αναρτηθεί η προκήρυξη από το Δήμο για την υποβολή αιτήσεων μέσα σε προθεσμία 5 ημερών και οι αναγνώστες μας θα ενημερωθούν άμεσα από το καθημερινό φύλλο των Νέων της Λέσβου.