Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Έρχονται” προσλήψεις ΔΕ στην Τράπεζα της Ελλάδος

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Μόνιμες θέσεις υπαλλήλων αναμένεται να προκηρύξει το αμέσως επόμενο διάστημα το ΑΣΕΠ για την Τράπεζα της Ελλάδος. Σύμφωνα με πληροφορίες θα πρόκειται για 60 περίπου θέσεις εκ των οποίων κάποιες από την Εκπαιδευτική Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης ειδικότητας Πληροφορικής, ωστόσο οι περισσότερες θα είναι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για καταμετρητές, διοικητικό προσωπικό και οδηγούς και θα κατανέμονται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όπως στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τα Γιάννενα, τη Λάρισα, την Πάτρα και άλλες πόλεις.  

Η κάλυψη  των θέσεων  θα γίνει με τη διαδικασία της μοριοδότησης, ενώ ως πρόσθετο τυπικό προσόν για κάποιες από τις θέσεις θεωρείται η γνώση της αγγλικής γλώσσας, αλλά και ο χειρισμός ηλεκτρονικών υπολογιστών σε επεξεργασία κειμένων, υπηρεσιών διαδικτύου αλλά και υπολογιστικών φύλλων.

Η προκήρυξη αναμένεται να ολοκληρωθεί και να σταλεί το επόμενο διάστημα στο ΑΣΕΠ για δημοσίευση και εκτιμάται ότι αυτό θα γίνει τον Απρίλιο, οπότε θα κληθούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις αιτήσεις τους.

Τα Νέα της Λέσβου θα ενημερώσουν αναλυτικά τους αναγνώστες τους μόλις δημοσιευτεί η προκήρυξη από το ΑΣΕΠ.

spot_img

More articles

spot_img