Πέμπτη, 18 Αυγούστου, 2022

“Πράγματα και θάματα” στην Ερμού την Τρίτη

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Δεν σταματά να κάνει κινήσεις με στόχο την ενίσχυση της παρουσίας του στην αγορά ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης, αυτή τη φορά διοργανώνοντας μετά από χρόνια λευκή νύχτα στην οδό Ερμού ώστε μέσα από αυτή τη γιορτή να προσελκύσουν καταναλωτές από όλη τη Λέσβο. 

Η λευκή νύχτα θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη, οπότε οι επιχειρήσεις θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους το απόγευμα με άδεια να παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 23:00, ενώ από το απόγευμα DJ θα παίζουν μουσική τροφοδοτώντας ένα γιορτινό κλίμα. Την ίδια ώρα παραγωγοί και Συνεταιρισμοί θα έχουν τη δυνατότητα να εκθέτουν κατά μήκος της αγοράς τα προϊόντα τους κερνώντας τους διερχόμενους καταναλωτές.  Ενεργό ρόλο θα έχει και η εστίαση, η οποία σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Μυτιλήνης θα αναλάβει να προσφέρει ποτά στους διερχόμενους πολίτες από την αγορά, ώστε η λευκή νύχτα να αποτελέσει μία ξεχωριστή εμπειρία για καταναλωτές και καταστηματάρχες κατά το φετινό καλοκαίρι.

Αυτές τις μέρες ρυθμίζονται και οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη λευκή νύχτα της προσεχούς Τρίτης και μάλιστα υπάρχουν σκέψεις το γιορτινό κλίμα να επεκταθεί και προς την οδό Καβέτσου (δηλαδή να μην περιοριστεί μόνο στην Ερμού αλλά να υπάρξει DJ και από την πλευρά της Καβέτσου ώστε τα δρώμενα να εξελιχθούν σε μεγαλύτερο μήκος).

Στη μέση περίπου της αγοράς η συναυλία επιφυλάσσει παλιά και νέα αγαπημένα τραγούδια τα οποία αναμένεται να αποδώσουν άψογα, όπως κάνουν πάντα, τα μέλη του συγκροτήματος Εφάπαξ, ενός σύγχρονου τοπικού μουσικού σχήματος από τα καλύτερα που έχει να δείξει ο τόπος μας.

 

Και στο βάθος οι τιμές 

Φυσικά ο στόχος κάθε λευκής νύχτας που διοργανώνεται στην Ελλάδα είναι η τόνωση του καταναλωτικού ενδιαφέροντος και αυτό εκτιμάται ότι θα γίνει τόσο μέσα από τη γιορτινή ατμόσφαιρα που θα έχει δημιουργηθεί στην οδό Ερμού για ντόπιους και επισκέπτες, κυρίως όμως από τις δελεαστικές τιμές που καλούνται να έχουν μόνο για το συγκεκριμένο απόγευμα και βράδυ οι καταστηματάρχες.  

Όπως είπε στα Νέα της Λέσβου ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης Γιάννης Μουτζούρης «βρισκόμαστε σε επαφή με τους συναδέλφους, προκειμένου ειδικά αυτή τη μέρα οι εκπτώσεις και προσφορές που θα κάνουν να είναι άνευ προηγουμένου, ώστε οι πολύ καλές τιμές σε ποιοτικά προϊόντα σε συνδυασμό με τα κεράσματα, τη μουσική και τη γιορτινή ατμόσφαιρα, να τροφοδοτήσουν μία κοσμοσυρροή στην αγορά της Μυτιλήνης και οικονομικά αποτελέσματα για τους καταστηματάρχες, ταυτόχρονα όμως θα δώσει την ευκαιρία για λίγη διασκέδαση και ψυχαγωγία φέρνοντας πιο κοντά τους εμπόρους με τους καταναλωτές».

 Όπως τόνισε ο κ. Μουτζούρης «ως διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης έχουμε εργαστεί για τη διοργάνωση της λευκής νύχτας, η οποία θέλουμε – και γι’ αυτό προσπαθούμε – να αποτελέσει κάτι το ξεχωριστό για το φετινό καλοκαίρι και η ανταπόκριση που θα έχει τόσο από τους συναδέλφους καταστηματάρχες όσο και από τους καταναλωτές, που θέλουμε να βρεθούν από όλη τη Λέσβο το βράδυ της Τρίτης στην Ερμού να μας δώσει το κίνητρο να επαναλάβουμε και στο μέλλον ανάλογες δραστηριότητες».

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img