Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

“Πράγματα και θαύματα” απόψε στη Μυτιλήνη

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Πράγματα και θαύματα ετοιμάζει για σήμερα το απόγευμα μέχρι το βράδυ στη Μυτιλήνη ο Εμπορικός Σύλλογος, τροφοδοτώντας τα χαμόγελα καταστηματαρχών και καταναλωτών στην αγορά από τις διάφορες δραστηριότητες και τα χάπενινγκ που στοχεύουν να ενισχύσουν την καταναλωτική κίνηση. 

Φέτος τις γιορτές ο Εμπορικός Σύλλογος με τη μουσική, τα κεράσματα, το τεχνητό χιόνι έχει καταφέρει να κρατήσει ως τώρα αισθητή την παρουσία των πολιτών στην οδό Ερμού οργανώνοντας για σήμερα την κορυφαία εορταστική εκδήλωσή του, που περιλαμβάνει συναυλίες με σαξόφωνο και τραγούδι από τοπικά σχήματα (Δούκας Σαξόφωνο – Κουτρουλού τραγούδι – Καρμίρης και Πλουσία τραγούδι), κατά μήκος της αγοράς.

Η εορταστική βραδιά θα ξεκινήσει στις 17:30 και θα περιλαμβάνει τη μουσική με djs κατά μήκος της αγοράς, ενώ εθελοντές θα κερνούν τους διερχόμενους πολίτες κρασί. Oι τρεις συναυλίες κατά μήκος της Ερμού θα απευθύνονται η κάθε μία σε διαφορετικό κοινό, το οποίο θα μπορεί να εναλλάσσεται από σχήμα σε σχήμα και αυτό ουσιαστικά θα θυμίσει την λευκή νύχτα τον περασμένο Αύγουστο στην αγορά της Μυτιλήνης, που κατέγραψε μεγάλη κοσμοσυρροή.

 Όπως είπε στα Νέα της Λέσβου ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Γιάννης Μουτζούρης «προσπαθούμε να έχουμε εορταστικό κλίμα στην αγορά και θεωρώ ότι οι αυριανές (σ.σ. σημερινές) συναυλίες είναι ό,τι καλύτερο για να αποχαιρετήσουμε το 2023, αν και μέχρι το τέλος της εβδομάδας η μουσική θα είναι άφθονη στην οδό Ερμού με djs που πλαισιώνουν τις δράσεις του Εμπορικού μας Συλλόγου για το γιορτινό κλίμα. Ευχόμαστε σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε και να έρθουν στην αγορά οι πολίτες να γιορτάσουν μαζί μας, να επισκεφτούν τα καταστήματα. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η προσωπική επαφή με τον έμπορο δεν μπορεί να αντικατασταθεί από τα ψηφιακά τεχνολογικά μέσα της εποχής μας».

Να σημειωθεί  ότι για άλλη μια φορά το αστικό ΚΤΕΛ Μυτιλήνης στηρίζει τη γιορτινή βραδιά, καθώς τα δρομολόγια από Μυτιλήνη προς τα χωριά και αντίστροφα, θα είναι δωρεάν από τις 16:00 έως τις 22:00.

Προορισμοί (δρομολόγια): Λουτρά, Θερμή, Καγιάνι, Χάλικας, Χρυσομαλλούσα και Αεροδρόμιο, βάσει προγράμματος των Αστικών Συγκοινωνιών. 

Επιπρόσθετα δρομολόγια: 

  • Μυτιλήνη – Καγιάνι – Αγία Μαρίνα:16:20,18:30, 21:10
  • Μυτιλήνη -Χρυσομαλλούσα – Μυτιλήνη:17:30,18:30, 20:30, 21:30.
  • Μυτιλήνη – Λουτρά: 21:30.

spot_img

More articles

spot_img