Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών από το Αετός – Κεραυνός

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Πρωταθλητής στο νομό είναι από το απόγευμα της Κυριακής ο Αετός Λουτρών, που νίκησε 4-0 τον Κεραυνό Αγίου Δημητρίου στον επαναληπτικό αγώνα. 

«Οι κόποι μιας χρονιάς ανταμείφθηκαν», τονίζουν στον σύλλογο, στην πραγματικότητα όμως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την ομάδα του Θεαγένη Διονυσάτου, που έχει μπροστά της το κύπελλο στο νομό, στις 30 Απριλίου με τον Ηρακλή Ατσικής στην Λήμνο, μα πάνω απ’ όλα τα μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική τον Μάιο, που είναι και ο βασικός στόχος. Μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής, οι πρωταγωνιστές μίλησαν στα Νέα της Λέσβου για την νέα αυτή επιτυχία, αλλά και γι’ αυτά που έρχονται από δω και στο εξής.

 

Νίκος Σπανός – πρόεδρος Αετού

«Ζούμε πρωτόγνωρα συναισθήματα!»

«Τα καταφέραμε και πάλι, σηκώσαμε ακόμη έναν τίτλο, το 10ο πρωτάθλημα για τον Αετό Λουτρών. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι για την απόδοση της ομάδας, μας μένει μία εκκρεμότητα να πάμε στην Λήμνο για να πάρουμε το κύπελλο στο νομό και έτσι να κλείσουμε την χρονιά με επιτυχία όσον αφορά στις κατακτήσεις τίτλων, καθώς στην συνέχεια θα αγωνιστούμε και στα μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική που είναι και ο βασικός στόχος του φετινού Αετού. Να σας πω για μένα είναι πρωτόγνωρα αυτά τα συναισθήματα με τις τόσες πολλές μαζεμένες κούπες, χάρηκα και για τον κόσμο που παρά την βροχή ήρθε και μας στήριξε και όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο».

 

Θεαγένης Διονυσάτος – προπονητής Αετού

«Συγχαρητήρια στους παίκτες»

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου γι’ αυτή τη νέα μεγάλη επιτυχία. Ήταν ένας στόχος που τον είχαμε θέσει εξ αρχής από την αρχή της σεζόν και μας κάνει πάρα πολύ χαρούμενους. Το γιορτάσαμε και πλέον στρωνόμαστε στην δουλειά γιατί, όπως ξέρετε, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και θα έλεγα πως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, καθώς ο βασικός μας στόχος που είναι η άνοδος στην Γ΄ Εθνική βρίσκεται μπροστά μας, ενώ έχουμε και το παιχνίδι του κυπέλλου στην Λήμνο. Βήμα-βήμα και πάνω απ’ όλα με πολλή δουλεία πιστεύω θα πετύχουμε όλα αυτά που έχουμε σχεδιάσει για φέτος».

 

Μιχάλης Κριπιντίρης – ποδοσφαιριστής Αετού

«Ανταμείφθηκαν οι κόποι μας!»

«Καταρχάς ως αρχηγός του Αετού θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλο το τεχνικό τιμ και στους ποδοσφαιριστές για την δουλειά που κάνουνε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πιστεύω ότι με το πρωτάθλημα στο νομό, ανταμείφθηκαν οι κόποι μας και τώρα πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά, γιατί μας περιμένουν τα μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, τα οποία έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας και είναι αυτά που θα κρίνουν εάν θα ανέβουμε ή όχι στην Γ΄ Εθνική. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε φτιάξει μία ομάδα καθαρά από Λέσβιους ποδοσφαιριστές και πρώτα ο Θεός αν ανέβουμε κατηγορία θα το διατηρήσουμε και εκεί».

 

Άκης Μιχαλάκης – ποδοσφαιριστής Αετού

«Χαιρόμαστε για τον τίτλο, στρωνόμαστε στην δουλειά για την συνέχεια»

«Οι κόποι μιας χρονιάς ανταμείφθηκαν με όλη αυτή την προσπάθεια που έχουμε κάνει από αρχές καλοκαιριού. Χαιρόμαστε για τον νέο τίτλο που πήραμε, αλλά όπως ξέρετε στο ποδόσφαιρο τις χαρές τις απολαμβάνεις πολύ λίγο και θα ξεκινήσουμε δουλειά για να αντιμετωπίσουμε την συνέχεια, που είναι εξίσου δύσκολη για εμάς με νέο στόχο την άνοδο στην Γ΄ Εθνική».

 

Νίκος Μιχάλης – βοηθός προπονητή Κεραυνού

«Ήταν μία πολύ καλή χρονιά για τον Κεραυνό»

«Πιστεύω ότι τα πήγαμε αρκετά καλά αν αναλογιστούμε και τις απουσίες που είχαμε. Η ομάδα είχε σχεδιαστεί για το πρωτάθλημα της Λήμνου, δεν μπορούμε να έχουμε άλλες βλέψεις διότι και ο Αετός είναι καλύτερη ομάδα, κέρδισε δίκαια και τους ευχόμαστε να εκπληρώσουν το στόχο της ανόδου στην Γ΄ Εθνική.  Σε γενικές γραμμές για μας ήταν μία πολύ καλή χρονιά».

- Advertisement -

More articles

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις