Ριζικές αλλαγές στο γήπεδο Μανταμάδου!

Αλλάζει όψη το γήπεδο του Μανταμάδου μιας και θα γίνουν ριζικές αλλαγές σε όλο το χώρο. 

Σε ό,τι αφορά τον πλαστικό τάπητα αυτός βρίσκεται ήδη στο γήπεδο με την στρώση του να υπολογίζεται για μετά τα Χριστούγεννα και κυρίως με τον ερχομό του νέου έτους. Μάλιστα το καουτσούκ θα είναι τελευταίας γενιάς καθώς θα στρωθεί με 3Α μετά από ενέργειες του Στέφανου Αποστόλου. 

Παράλληλα όμως θα γίνουν και άλλες διορθωτικές κινήσεις στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου όπου μάλιστα χρειάστηκε η συνδρομή και άλλων ανθρώπων, ώστε το γήπεδο του Μανταμάδου να γίνει ένα στολίδι. Συγκεκριμένα θα τοποθετηθούν νέα δοκάρια τα οποία αποτελούνται από αλουμίνιο, θα αλλάξουν οι πάγκοι, ενώ θα τοποθετηθεί και φωτισμός για να γίνονται βραδινές προπονήσεις. 

Ανακατασκευή γίνεται και στα αποδυτήρια με τα παλιά να γκρεμίζονται και να φτιάχνονται νέα, πιο μεγάλα για να βολεύονται οι ομάδες, ενώ τα αποδυτήρια των διαιτητών θα είναι από προκάτ και θα  βρίσκονται λίγα μέτρα πιο πέρα.

Για να γίνουν όλα τα παραπάνω σημαντική ήταν η συμβολή του Παναγιώτη Παρασκευαΐδη που είναι κάτοικος Μανταμάδου, ενώ βοήθησε και ο πρόεδρος της κοινότητας του χωριού Μπάμπης Τζελαϊδής, ώστε να γίνουν όλες αυτές οι αλλαγές.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον χώρο θα τοποθετηθεί και μία λυόμενη κερκίδα περίπου 200 θεατών, ώστε να εξυπηρετηθεί ο κόσμος που τόσα χρόνια παρακολουθούσε τους αγώνες όρθιος. Το συγκεκριμένο έργο το έχει υποσχεθεί το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού-Αθλητισμού. 

Τέλος, σύμφωνα με τους υπολογισμούς που έχουν γίνει, το γήπεδο του Μανταμάδου θα ολοκληρωθεί μέχρι τον Φεβρουάριο, ώστε να δοθεί για χρήση.