Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Σ.Φ.Α.Α.: «Είμαστε πια πρωταθλητές. Έρχονται άλλες εποχές!»

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Ιδιαίτερα χαρούμενος, αλλά και περήφανος νιώθει ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Αθηνών μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Αιολικό στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Ο Σ.Φ.Α.Α. που στήριξε τους ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Παπασπύρου σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι και πίστεψε από την αρχή στο όνειρο της κατάκτησης του τίτλου, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως η 30ή Απριλίου, βρήκε όλους αγκαλιασμένους και με δάκρυα στα μάτια σε μια μοναδική, αξέχαστη και συμβολική ημέρα που έγραψε ιστορία. 

Αναλυτικά:

«Ρίγη συγκίνησης και ατελείωτης χαράς για όλο τον κόσμο του ΑΙΟΛΙΚΟΥ, η Κυριακή 30 Απριλίου μας βρήκε όλους αγκαλιασμένους και με δάκρυα στα μάτια σε μια μοναδική, αξέχαστη και συμβολική ημέρα που έγραψε ιστορία. Ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ επανέρχεται στη Β’ εθνική κατηγορία μετά από 37 ολόκληρα χρόνια.

Είμαστε υπερήφανοι για εσάς και άξιοι πρωταθλητές στον πιο δύσκολο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Τότε που στην αρχή του πρωταθλήματος σας είχαν ξεγράψει, αποδείξατε σε όλους μας ότι για να χτιστεί μια ομάδα δεν χρειάζονται μόνο τα λεφτά, χρειάζεται πάνω από όλα σωστή διαχείριση, να μπουν άνθρωποι ικανοί στις θέσεις που τους προσλαμβάνεις, που γνωρίζουν άριστα το αντικείμενο, πράγμα που έγινε. Η φετινή ιδίως χρονιά μας έδειξε ότι η ομάδα χρειάζεται υπομονή και πίστη, έδειξε από την αρχή του πρωταθλήματος ότι όλοι ήταν μια οικογένεια ενωμένη, δυνατή στις χαρές και στις λύπες μαζί.

Η ιαχή ΝΑΤΟΙ, ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ που ακούστηκε για πρώτη φορά εφέτος στη δυναμική παρουσία του κόσμου μας στη Νέα Σμύρνη και που ακούγονταν σε κάθε εκτός έδρας αγώνα σε όλη την Πελοπόννησο δονούσε την ατμόσφαιρα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.

Ένα δυσάρεστο όμως γεγονός ήταν η απώλεια ενός ανθρώπου που έγραψε τη δική του ιστορία στην αγαπημένη για όλους μας ομάδα, έφυγε από κοντά μας παραμονή του ιστορικού αγώνα με τον Πανιώνιο. Ο Χρήστος Ρωμιός που διετέλεσε πρόεδρος της ομάδας και πρόεδρος του Σ.Φ. ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΑΘΗΝΑΣ, όπου τιμήθηκε από το σύνδεσμό μας το 1997 για την προσφορά και την αφοσίωσή του στο σύλλογο, θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Θα παραστεί αντιπροσωπεία του συνδέσμου στην κηδεία.

ΑΙΟ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Σ.Φ.Α.Α. 1984».

spot_img

More articles

spot_img