ΣΑΠΦΩ: Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Μάριος Δασκάλου

Η γυναικεία ομάδα της Σαπφώς τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Στην πρώτη της χρονιά στα ποδοσφαιρικά δρώμενα η Σαπφώ πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στη Γ΄ Εθνική, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση μαζί με τον Εθνικό και πήρε την άνοδο για την επόμενη κατηγορία. Aναμφίβολα τα πράγματα φέτος θα είναι πιο δύσκολα, καθώς το επίπεδο ανεβαίνει σημαντικά και η Σαπφώ καλείται να παλέψει για το καλύτερο δυνατό, ώστε να έχει και αυτή τη σεζόν μια επιτυχημένη πορεία. 

Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κομνηνού από την θέση του προπονητή, η διοίκηση του συλλόγου έδωσε το χρίσμα της τεχνικής ηγεσίας στον Μάριο Δασκάλου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν προπονητής στην ακαδημία του Αίγειρου Μιστεγνών και πλέον θα έχει την ευκαιρία να κοουτσάρει την Σαπφώ στη Β΄ Εθνική για πρώτη φορά. Η ομάδα έκανε γνωστό και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο. Βοηθός του Μάριου Δασκάλου θα είναι ο αδερφός του Γιώργος, ενώ στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων παραμένει ο Δημήτρης Πολυζώνης, ο οποίος θα έχει ως βοηθό τον Πέτρο Γόμο, μέχρι πρότινος τερματοφύλακα του Ηρακλή. 

Επίσης να σημειωθεί πως ο νέος προπονητής της Σαπφώς έχει κάνει ήδη την πρώτη γνωριμία με τις παίκτριές του και είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει αυτή τη νέα πρόκληση.