Τρίτη, 5 Ιουλίου, 2022

ΣΑΠΦΩ: Παρελθόν ο Δασκάλου!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Σαπφώ μετά την απόφαση του Μάριου Δασκάλου να μην συνεχίσει στο τιμόνι του συλλόγου. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οικογενειακοί λόγοι δεν επιτρέπουν στον έμπειρο τεχνικό να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Σαπφούς, παρόλα αυτά θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στις ακαδημίες της ομάδας. Ο Δασκάλου μαζί με τις παίκτριές του οδήγησαν την ομάδα της Λέσβου σε μία άκρως επιτυχημένη παρουσία στον 3ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας, κατακτώντας την τρίτη θέση στην βαθμολογία, ξεπερνώντας αρκετά τις αρχικές προσδοκίες που υπήρχαν στο ξεκίνημα της χρονιάς. 

Πλέον η διοίκηση της Σαπφούς είναι αναγκασμένη να ψάξει τον διάδοχο του Δασκάλου στην τεχνική ηγεσία, με στόχο ο αντικαταστάτης του να συνεχίσει το πολύ καλό έργο που άφησε ο Μυτιληνιός τεχνικός. 

 

Ανέλαβε πόστο στον ΠΑΣ Λέσβου ο Πουρής…

Ο Χρήστος Πουρής θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Ευθύμη Παπακώστα την νέα αγωνιστική περίοδο στον ΠΑΣ Λέσβου, παίρνοντας τη θέση του Αλέκου Βαλαβάνη, που με την σειρά του αποχώρησε από την ομάδα της Λέσβου. Ο Πουρής εκτός από το ρόλο του βοηθού προπονητή θα έχει και αυτόν του προπονητή τερματοφυλάκων, θέση την οποία γνωρίζει πολύ καλά καθώς σε αυτήν έκανε καριέρα. 

Αξίζει να σημειωθεί πως στον ΠΑΣ Λέσβου έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό εν όψει της νέας χρονιάς όπου πρώτο μέλημα είναι οι ανανεώσεις από το περσινό ρόστερ, ενώ είναι δεδομένο πως θα γίνουν κάποιες προσθήκες σε θέσεις, όπου θα παραστεί ανάγκη για ενίσχυση, και φυσικά η προώθηση κάποιων αθλητριών από τις ακαδημίες του συλλόγου. 

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις