Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Σαρωτική νίκη Μπαρούτη στο Οικονομικό Επιμελητήριο

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Ο συνδυασμός του απερχόμενου προέδρου του Περιφερειακού Τμήματος Βορειοανατολικου Αιγαίου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Παναγιώτη Μπαρούτη αναδεικνύεται πρώτος και με πολύ μεγάλη διαφορά σε επίπεδο Λέσβου για τις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου που γίνονται σήμερα σε όλη την Ελλάδα.

Σε σύνολο 313 οικονομολόγων που ψήφισαν στη Λέσβο ο  συνδυασμός του κ. Μπαρούτη  Ανεξάρτητη Συνεργασία Οικονομολόγων λαμβάνει 247 ψήφους έναντι 42 ψηφοδελτίων της Δημοκρατικής Κίνησης Οικονομολόγων Συνεργαζόμενοι που στηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία.

13 ψηφοδέλτια έλαβε η Πανεπιστημονική Κίνηση Οικονομολόγων και 9 ψηφοδέλτια ο συνδυασμός Προοδευτικοί Οικονομολόγοι Βορειοανατολικού Αιγαίου.

Τέλος ο συνδυασμός Οικονομολόγοι Χίου – Σάμου έλαβαν ένα ψηφοδέλτιο στη Λέσβο.

Τα αποτελέσματα αφορούν τις κάλπες που στήθηκαν για τους Οικονομολόγους της Λέσβου οι οποίοι ψήφισαν με μεγάλη συμμετοχή καθώς σε σύνολο 390 μελών προσήλθαν στις κάλπες 313 άτομα (λευκά/άκυρα 1).

Αναμένονται τα αποτελέσματα από τη Χίο και τη Σάμο ώστε να βγει η κατανομή των εδρών στις παρατάξεις που θα συγκροτήσουν το νέο προεδρείο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Βορειοανατολικού Αιγαίου.

spot_img

More articles

spot_img