Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022

ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ: Η “τρελή πορεία” του 2ου ΕΠΑΛ Μυτιλήνης συνεχίζεται!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Οι σχολικοί αγώνες μπορεί να μην είναι και οι πιο δημοφιλείς στο χώρο του αθλητισμού, όμως αυτό που έχει κάνει φέτος το 2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης στο ποδόσφαιρο είναι άξιο θαυμασμού. 

Η ομάδα αποτελείται από καλούς παίκτες, εκ των οποίων πολλοί συμμετείχαν και στην Μικτή Λέσβου Κ17, ενώ χρέη προπονητή εκτελεί ο γυμναστής του σχολείου και προπονητής τερματοφυλάκων της γυναικείας ομάδας «Σαπφώ», Δημήτρης Πολυζώνης. Αρχικά το 2ο ΕΠΑΛ, κατέκτησε το πρωτάθλημα στο νομό Λέσβου, ενώ στη συνέχεια αναδείχθηκε πρωταθλητής και στο Αιγαίο, ξεπερνώντας τα εμπόδια του 1ου ΕΠΑΛ Βροντάδου και του ΓΕΛ Σορώνης Ρόδου, επικρατώντας με το ίδιο σκορ 2-0, σε αγώνες που έγιναν στο γήπεδο της Νίκαιας στον Κορυδαλλό.

Μάλιστα, χθες, το 2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης, νίκησε και τον πρωταθλητή Αττικής, το 2ο ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας σε ένα παιχνίδι όπου η κανονική διάρκεια έληξε ισόπαλη 1-1 και κρίθηκε στα πέναλτι, με 5-3 υπέρ του 2ου ΕΠΑΛ. Οπότε υπάρχει και συνέχεια για την ομάδα του Δημήτρη Πολυζώνη στον οποίο αξίζουν πολλά μπράβο για την δουλειά που κάνει, όπως φυσικά και στους παίκτες, που είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές αυτής της τρελής πορείας του σχολείου με κάθε παιχνίδι από δω και πέρα να είναι και ένας τελικός. 

- Advertisement -

More articles

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις