Σε αποθήκη στον Καρά Τεπέ οι μάσκες για τα σχολεία της Λέσβου

Σε αποθήκη μεταφορικής εταιρείας που βρίσκεται στον αποκλεισμένο από χιλιάδες αιτούντες άσυλο δρόμο του Καρά Τεπέ, βρίσκονται οι μάσκες που έχουν παραληφθεί για τα σχολεία της Λέσβου αλλά υπάρχει αδυναμία πρόσβασης για την παραλαβής τους.
Για το θέμα ενημέρωσε με ανάρτησή του ο Αντιδήμαρχος Μυτιλήνης και Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Παναγιώτης Κατσαβέλλης, απαντώντας εμμέσως στο θέμα που έθεσε με ανάρτησή του νωρίτερα ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος για το ότι δεν ενημερώθηκε ο Δήμος ότι οι μάσκες βρίσκονται στη Μυτιλήνη.
Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:
“Οι μάσκες ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ στον Δήμο Μυτιλήνης.
Η τελευταία ενημέρωση από την ΚΕΔΕ έγινε την Παρασκευή 11-9-2020 (και μετά από αλλεπάλληλες δικές μας οχλήσεις), γνωρίζοντάς μας ότι «θα ειδοποιηθούμε» από τη μεταφορική εταιρεία για την παραλαβή τους.

ΚΑΜΙΑ ενημέρωση δεν πραγματοποιήθηκε σε ΚΑΜΙΑ από τις υπηρεσίες του Δήμου Μυτιλήνης. Μετά από δικές μας ενέργειες διαπιστώθηκε ότι οι μάσκες βρίσκονται στην αποθήκη της μεταφορικής εταιρείας στην περιοχή του Καρά Τεπέ. Οι δε υπεύθυνοι της εταιρείας δήλωσαν αδυναμία πρόσβασης στον χώρο για την παράδοσή τους.

Ο Δήμος Μυτιλήνης θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να παραδοθούν οι μάσκες στα σχολεία”.