Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Σε γνώριμα εδάφη η Ζαχαρούλα Τσιριγώτη

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Διήμερη περιοδεία ξεκίνησε από χθες στη Λέσβο η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, η οποία χθες, πρώτη μέρα, περιόδευσε στο Λιμενικό, την Πυροσβεστική και την Αστυνομία, καθώς επίσης και στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ενώ το απόγευμα επισκέφθηκε και το εκλογικό περίπτερο του κόμματός της στην πλατεία Σαπφούς όπου είχε συνάντηση με στελέχη και μέλη.

Στο αστυνομικό μέγαρο Μυτιλήνης έτυχε θερμής υποδοχής Στο αστυνομικό μέγαρο Μυτιλήνης έτυχε θερμής υποδοχής
Από τις επαφές της με τους αστυνομικούς στις υπηρεσίες

Χθες κατά την περιοδεία της η κ. Τσιριγώτη είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τις διοικήσεις και το προσωπικό αλλά και τους συνδικαλιστές των Σωμάτων Ασφαλείας. Ιδιαίτερη ήταν η επίσκεψή της στο αστυνομικό μέγαρο Μυτιλήνης όπου έτυχε θερμής υποδοχής από το αστυνομικό προσωπικό, καθώς η ίδια είχε την ευθύνη του μεταναστευτικού για την περιοχή του Βορείου Αιγαίου από την ΕΛ.ΑΣ. σε κεντρικό επίπεδο την περίοδο 2016 – 2019 και ήταν η πρώτη γυναίκα αντιστράτηγος της  αστυνομίας στη χώρα μας.

Σήμερα η αντιστράτηγος εν αποστρατεία είναι κεντρικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ παραμένοντας στην περιοχή του Βορείου Αιγαίου, έχοντας την αρμοδιότητα της περιοχής μας, ενώ τώρα είναι υποψήφια για τις ευρωεκλογές θέλοντας να εκπροσωπήσει την Ελλάδα και μέσα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Κατά την επίσκεψή της στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου το μεσημέρι η κ. Τσιριγώτη με ικανοποίηση είδε το προσωπικό της αστυνομίας να της μιλά με οικειότητα, ενώ είχε την ευκαιρία να συζητήσει για τα προβλήματα που απασχολούν την αστυνομία της περιοχής μας και τα οποία είναι γνωστά από την εποχή που και η ίδια υπηρετούσε στο Σώμα. 

 

Με τους συνδικαλιστές

Εγκάρδια η συνάντηση με τον Βασίλη Ροδόπουλο
Και εδώ στα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων

Εγκάρδια ήταν η συνάντησή της με τους εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου και ιδιαίτερα με τον πρόεδρο Βασίλη Ροδόπουλο τον οποίο γνωρίζει, καθώς ο κ. Ροδόπουλος υπηρετεί στις πιο κρίσιμες υπηρεσίες δίωξης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου και από την εποχή που και η ίδια βρισκόταν στο Σώμα και μάλιστα η Ένωση Αστυνομικών ήταν διεκδικητική και για τα θέματα του μεταναστευτικού, για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των αστυνομικών και την ενίσχυση με προσωπικό.

Η αντιστράτηγος στάθηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Αρτεμίου

Η κ. Τσιριγώτη μπαίνοντας στο αστυνομικό μέγαρο Μυτιλήνης αφού στάθηκε στο φυλάκιο και συνομίλησε με τους αστυνομικούς που την πλησίασαν και την υποδέχτηκαν, στη συνέχεια εισήλθε στο παρεκκλήσι του Αγίου Αρτεμίου, ενώ απευθυνόμενη στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που την συνόδευαν διευκρίνισε ότι σε κάθε Αστυνομική Διεύθυνση υπάρχει ένας μικρός ναός.

Πυκνό είναι το πρόγραμμα της υποψήφιας ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και για σήμερα Τρίτη. Αρχικά θα επισκεφθεί το νοσοκομείο, όπου θα έχει συνάντηση με το Σύλλογο Εργαζομένων και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Καλλονή, για να συναντηθεί με εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων στους Δήμους της Λέσβου και με τον Εμπορικό Σύλλογο της Καλλονής, ενώ θα περιοδεύσει και στο Κέντρο Υγείας Καλλονής.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img