Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022

Σε Βρίσα και Βατερά ο Τριαντόπουλος

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Το χωριό της Βρίσας ήταν ο πρώτος σταθμός της επίσκεψης στο νησί μας του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιου σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης ζημιών από φυσικές καταστροφές, Χρήστου Τριαντόπουλου, που έφθασε νωρίς το πρωί για να δει από κοντά τις καταστροφές που προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί η μεγάλη πυρκαγιά. Συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλη Κουτουλάκη, ο Υφυπουργός ενημερώθηκε για την έκταση της φωτιάς και συνομίλησε με κατοίκους οι οποίοι δεν πρόλαβαν να ορθοποδήσουν από τον σεισμό του 2017 και σήμερα βρίσκονται μπροστά σε ένα νέο Γολγοθά.

Στη συνέχεια ο κ. Τριαντόπουλος επισκέφθηκε τα Βατερά και ζήτησε να ακούσει από πρώτο χέρι τα προβλήματα και τα αιτήματα των επαγγελματιών που φοβούνται ότι η τουριστική σεζόν θα κλείσει πρόωρα για την περιοχή, ενώ οι ζημιές που έχουν υποστεί στις επιχειρήσεις τους τα τελευταία χρόνια συνεχώς διογκώνονται.

Στη 1 ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, θα προεδρεύσει σε σύσκεψη με στελέχη της Πολιτικής Προστασίας και στις 2:30 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εκπροσώπων όλων των εμπλεκομένων φορέων προκειμένου να αποφασιστούν τα μέτρα στήριξης των πυροπαθών.

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img