Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 2022

Σεπτέμβρης 1922 – 2022…

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Μπράβο στους διοργανωτές της έκθεσης με αφορμή ένα ημερολόγιο της κυρά-Βασιλείας. Μπράβο στο εργαστήρι Μουσειολογίας του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, που διοργάνωσε  στα πλαίσια του έργου της Περιφερειακής αριστείας αυτή την έκθεση που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Όμορφη – πρωτότυπη – με στοιχεία (εικόνες και ήχο) σοβαρά – σεβασμό – διακριτικότητα – ιστορικές αναφορές, και πάνω από όλα σωστή προσέγγιση ενός θέματος που μας ενδιαφέρει πολύ. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 2 Οκτωβρίου στις Φοιτητικές Εστίες (βγαίνοντας από την πόλη μας προς Λουτρά). Προλαβαίνουμε να πάμε… αξίζει.

*** Βρε τρομοκρατοΤουρκοκάναλα σταματήστε  να αναπαράγετε τις ασυναρτησίες και βλακείες του ΕΡΝΤΟΓΑΝ και των ΜΠΑΧΤΣΕδων γύρω από αυτόν. Αδιαφορήστε για τα λεγόμενά τους και θα δείτε ότι θα λουφάξουν σαν τα σκυλιά, από την στιγμή που θα ξέρουν ότι δεν έχουν «ακροατήριο» στην Ελλάδα!!! Κι εμείς επιτέλους να ενημερωνόμαστε  για πιο σοβαρά θέματα της καθημερινότητάς μας, ΝΤΑΓΙΝΑΜΑΝΤΙ!!!!!!!

*** Αληθεύει ότι ο Ερντογάν έχει την εικόνα του Κολοκοτρώνη στο γραφείο του;

*** Κύριε Δήμαρχε, πριν την ανάπλαση του λιμανιού που έχετε κατά νου να κάνετε (πράγματι είναι μεγάλο έργο), κάντε μια μικρή διάπλαση-πρόπλαση-αμφίπλαση- περίπλαση  προτού έρθει σ’ εμάς τους οδηγούς (κυρίως) μηχανών τε και μοτοποδηλάτων, καμιά κατάπλαση. Και τι εννοεί ο γράφων; Ρίξτε βρε αδερφέ 5-6 καρότσια άσφαλτο(μόνο), μπροστά στο Λιμεναρχείο (μιλάμε για ΑΠΑΙΣΙΑ κατάσταση), όπου κάθε φορά που περνάει ένας οδηγός κ. Δήμαρχε, σας φέρνει στα χείλη του με σειρά (δεν θα έλεγα και των καλυτέρων) καλολογικών στοιχείων!!!!! Αν περάσετε από εκεί, λέω ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ, θα με θυμηθείτε. Ευχαριστώ.

*** Στο αεροδρόμιό μας, εξακολουθεί και δεν ανάβει το όνομα του «ΟΔΥΣΣΕΑ ΕΛΥΤΗ». Ανάβει μόνο το Κρατικός Αερολιμένας. Γιατί; Διότι οι ΝΑΖΙΣΤΟΣΠΟΡΟΙ (κατά το Τουρκόσποροι), δεν σέβονται τον Νομπελίστα ποιητή μας, αλλά και το νησί που έχουν επενδύσει και τα κονομάνε!!!! Και καλά αυτοί οι DEUTSCHLANDηδες είναι ξένοι!!!! Αυτοί που τους το νοικιάσανε, τα ΚΤΗΝΗ, πόσο ανθέλληνες  είναι; Τι συμβόλαια συνυπέγραψαν; Παρέδωσαν τα πάντα χωρίς έλεγχο; Η φιλτάτη fraport, ήθελα να ξέρω, αν επιθυμήσει  να ονομάσει το  αεροδρόμιό μας Gerd Muller (ποδοσφαιριστής Γερμανός), θα μπορέσει να παρέμβει το Ελληνικό κράτος ή θα κάνουμε τα δουλάκια;;;;;; Λέω!!!!!!

***Μου λέει η θεία μου Ισμήνη  προχθές: Ρε Βασίλη για δες λίγο αυτό το κολλύριο μήπως έχει λήξει, γιατί με τσούζει το μάτι. Εν τω μεταξύ αυτό είναι το υγρό για το ηλεκτρονικό τσιγάρο!!!!!!!

*** Μιρέλλα, να ξέρεις η σωστή γυναίκα, δεν αφήνει ούτε πιπιλιές ούτε γρατζουνιές… Αφήνει αναμνήσεις!!!!!!

*** Και αναφωνώ: Vivere Pericolosamente…! Τι δεν καταλαβαίνεις; Η αστική Δημοκρατία που υπάρχει στην Ευρώπη, με την Ευρωδεξιά της, το Ευρωκέντρο της και την Ευρωαριστερά της = προθάλαμος καλλιέργειας φασιστικών και ναζιστικών κομμάτων εξουσίας. Μετά την Ουγγαρία, ήρθε η πολύ «δημοκρατική και σοσιαλιστική» Σουηδία!!!!! Τώρα ρουφάτε και την Ιταλία… (και είναι έτοιμες Γαλλία, Ισπανία, Αυστρία κ.ά.) Τι δεν καταλαβαίνεις;;;;;; 

Προηγούμενο άρθροΠρωτοσέλιδο 27-09-22
Επόμενο άρθρο
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img