Τρίτη, 5 Ιουλίου, 2022

ΣΦΑΑ: «Υποχρέωσή μας να είμαστε δίπλα στον Αιολικό!»

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Αθήνας με ανακοίνωσή του, απευθύνει κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει την προσπάθεια του τμήματος μπάσκετ του Αιολικού που θα βρεθεί στην Αθήνα από 24 έως 26 Ιουνίου για να δώσει το παρών στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου για τη Γ΄ Εθνική, ως πρωταθλητής Λέσβου. Η ομάδα του Γιώργου Γκούμα δείχνει αποφασισμένη να διεκδικήσει την άνοδο σε εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της και σε αυτή την προσπάθεια θα έχει και την στήριξη του κόσμου. Επίσης ο Σύνδεσμος Αθηνών στην ανακοίνωσή του, κάνει ειδική μνεία για τον  ΣΦΑΜ που διατηρεί με επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου, με μεγαλύτερες στιγμές το κύπελλο του 2019, αλλά πολύ περισσότερο το φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Ραντεβού με την ιστορία δίνει η αγαπημένη μας ομάδα στο παρκέ του ιστορικού Μετς για πρώτη φορά σε αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία μπάσκετ.

Εμείς θα είμαστε εκεί παντού και πάντα με τα πανό και τα συνθήματά μας καλούμε τον κόσμο την Παρασκευή 24/6 στις 19:00 μ.μ. με αντίπαλο τον Ν.Ο. Θυμιανών Χίου να δώσει το βροντερό του παρόν και να συμπαρασταθεί σ’ αυτά τα παιδιά στη σοβαρή δοκιμασία που τους περιμένει.

Για όσους δεν γνωρίζουν είναι υποχρέωσή μας να αναφέρουμε ότι η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας οφείλεται στην αξιέπαινη προσπάθεια των παιδιών του συνδέσμου Μυτιλήνης Σ.Φ.Α.Μ. για την αγάπη και το ζήλο προς αυτήν. Οι αγώνες αυτοί είναι ένα κίνητρο για όλους μας να έχουμε θερμή, δυναμική αλλά πάνω απ’ όλα κόσμια παρουσία, όπως αρμόζει στην τριανταοχτάχρονη ιστορία του συνδέσμου στις κερκίδες.

Σ.Φ.Α.Α. 1984

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΙΟΛΙΚΟΣ»

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις