Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

Σήκωσ’ το φουστανάκι σου…

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

***Με την «οικονομική άνεση» που υπάρχει, σε λίγο θα κάνουν τόσο λιτούς γάμους, που δεν θα έχουν ούτε κουμπάρο.

*** Σπουδαία «εφεύρεση» ο κουμπάρος… Ενώ είναι ξένος, μπαίνει στο σπίτι σου σαν συγγενής!!!!!!

*** Πριν καμιά 20αριά μέρες έφυγα στην Αθήνα για μια εβδομάδα. Και άφησα στην φίλη μου την Μάρω το πουλί μου (καναρίνι), να μου το προσέχει. Και σε 5 μέρες μου το πέθανε!!!! Ήξερα ότι δεν «άφηνε» πουλί για πουλί, αλλά όχι κι έτσι ρε φίλε!!! 

*** Πλήρωσε προχτές Κυριακή ο φίλος μου ο Μάκης 180 ΕΥΡΩ για να βαφτεί η νύφη και να πάει στην εκκλησιά να τον παντρευτεί (μέλλουσα γυναίκα του)!!!!! Ρε Μάκη εγώ με 180 ΕΥΡΩ, βάφω τρία δωμάτια, την νύφη και το χολ… Έχε με στα υπ’ όψιν σου, ζωή είναι αυτή, ποτέ δεν ξέρεις!!!! 

***  Τι να γράψω πάλι για επικαιρότητες και μαλ….ες, συγγνώμη χαζομάρες ήθελα να πω. Ούτως ή άλλως το φθινόπωρο είναι μπροστά μας και θα έχουμε πολλές βλακείες να δούμε και να γράψουμε τότε… Προς το παρόν αφήνω νυχάκι για τα «δύσκολα σημεία».

*** Άσε που έχω κι ένα άγχος, τι να κάνουν οι ξεβράκωτες στην Μύκονο, μ’ αυτά τα βοριαδάκια; 

*** Ενώ με τάιζαν οι γονείς μου και δεν πείνασα ποτέ, από μικρός μπέρδευα το πάτερ με το τάπερ!!! Γιατί ρε γαμώτο;;;; 

*** Λοιπόν μάγκες ακούστε. Το  δεύτερο μεγαλύτερο ψέμα μετά το «δεν θα πονέσει» των γιατρών, είναι το «δεν με νοιάζει τι κάνει» των χωρισμένων. Ακούτε με που σας λέω…

*** Μα πιο πολύ γουστάρω τα πρόστυχα, τα μαύρα, τα… εσώψυχά σου!!! Ε, άντρας είμαι, είναι και Ιούλιος!!!! 

*** Φιλαράκο, να αγκαλιάζεις σφικτά και να σηκώνεις την γυναίκα σου συχνά ψηλά, για να βλέπει και να μην ξεχνά πόσο εύκολο είναι να την πετάξεις από το μπαλκόνι!!!!!!!!

*** Δεν κατάλαβα γιατί ο κάθε Αντιδήμαρχος που εκλέχθηκε ή τοποθετήθηκε από το πουθενά για να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε κάποια θέση στον Δήμο, όταν κάνει κάτι της αρμοδιότητάς του, πρέπει εμείς να το μαθαίνουμε; Αφού αυτή είναι η δουλειά του!!!! Άλλωστε στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό, έτσι δεν λένε;;;;;

***Δεν το είδα 35 χρόνια ως υπάλληλος του Δήμου, αν το δω έστω και στα γεράματά μου το νέο Δημαρχείο, έστω και τότε, ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ, πού ξέρεις; Ποτέ δεν είναι αργά. Για το Δημαρχείο λέω.

*** Ρε ό,τι και να γίνει, ούτε καυτό σορτσάκι, ούτε ξώπλατα που βάζουν οι γυναίκες τώρα το Καλοκαίρι, ούτε τίποτα. ΣΑΝ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΦΟΥΣΤΑΝΙ… ΤΙΠΟΤΑ ρε φίλε.

*** Αυτοί που μιλάνε για ΙΣΟΝΟΜΙΑ και ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ των ΡΟΜΑ, δεν παίρνουν κάποιους από αυτούς τους «Έλληνες πολίτες – ψηφοφόρους» στο σπίτι τους; Ή έστω να τους προσλάβουν για εργαζόμενους στις δουλειές τους, ή στην εφημερίδα τους. Μιας που είναι και το μέλλον του τόπου;

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img