Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022

Σημαντικές επιτυχίες από τους αθλητές της Ε.Δ.Ι.Λ.

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Σημαντικές επιτυχίες σημειώθηκαν την χρονιά που μας πέρασε από τους αθλητές της Ε.ΔΙ.Λ. στα πανελλήνια πρωταθλήματα Enduro και Moto Cross.

Πριν από περίπου ένα μήνα έγινε ο τελευταίος αγώνας του πανελλήνιου πρωταθλήματος Enduro στα Καλάβρυτα, όπου έλαβαν μέρος δύο αθλητές του σωματείου, ο Αποστόλης Ζβιντερίκος και ο Γιάννης Χασάπης που κατέλαβαν την 3η και 2η θέση, αντιστοίχως. 

Οι Λέσβιοι αθλητές συμμετείχαν σε όλο το πανελλήνιο πρωτάθλημα της χρονιάς που μας πέρασε παρόλες τις δυσκολίες (covid-19, μηδενικές χορηγίες). Συγκεκριμένα ο Απόστολος Ζβιντερίκος έτρεξε στην κατηγορία Ε1 του πανελλήνιου πρωταθλήματος με Husqvarna fe 250 και μετά από τέσσερις αγώνες κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση. Ο Γιάννης Χασάπης συμμετείχε στην κατηγορία Ε3 με KTΜ exc 300 και τερμάτισε στη 2η θέση. 

Επίσης, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Moto Cross συμμετείχε ο Θεοχάρης Χατζηράλλης στην κατηγορία ΜΧ2 με ΚΤΜ sxf 250 και κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση παρ’ όλο που δεν συμμετείχε σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση της Ε.ΔΙ.Λ. με ανακοίνωσή της συγχαίρει τους αθλητές της για τα αποτελέσματα που έφεραν. Από την πλευρά της αναφέρει ότι για το 2022 θα στηρίξει με όλες τις δυνάμεις της τους αναβάτες σε οποιαδήποτε προσπάθεια καταβάλουν στα πανελλήνια πρωταθλήματα. Επίσης, καλεί όλους τους φορείς του τόπου να στηρίξουν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, που έχει να παρουσιάσει αξιόλογες διακρίσεις μέσω των αθλητών του τα τελευταία χρόνια.

 

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img