Σήμερα κρίνεται ο πρωταθλητής και η ομάδα που θα πάει στο μπαράζ!

Τέσσερις ομάδες της Super League 2 διεκδικούν δύο θέσεις, αυτή του πρωταθλητή και αυτή που θα οδηγήσει σε μπαράζ ανόδου με τον Παναιτωλικό.

Λεβαδειακός, Ιωνικός, Εργοτέλης και Ξάνθη έχουν την ευκαιρία να βρεθούν απευθείας στην μεγάλη κατηγορία ή να τους δοθεί ακόμη μία ευκαιρία μέσω του μπαράζ με την ομάδα του Αγρινίου. Αυτή τη στιγμή Λεβαδειακός και Ιωνικός έχουν από 50 βαθμούς, ενώ στους 48 είναι ο Εργοτέλης με την Ξάνθη και η τελευταία αγωνιστική που θα διεξαχθεί σήμερα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και πάμε για ένα συγκλονιστικό φινάλε στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας μας.

Φυσικά υπάρχει και λεσβιακό ενδιαφέρον στους αγώνες αφού στον Λεβαδειακό αγωνίζεται ο δικός μας Γιώργος Μαρίνος, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία μαζί με τους συμπαίκτες του να πανηγυρίσουν απευθείας την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία, εφόσον η ομάδα του φύγει με το διπλό από την Ξάνθη, που έχει τον ίδιο στόχο. Σε περίπτωση διαφορετικού αποτελέσματος τότε ο Λεβαδειακός θα περιμένει τo αποτέλεσμα του Ιωνικού με τον Εργοτέλη, που θα παίξει σημαντικό ρόλο μιας και οι δύο ομάδες είναι στο κόλπο των πρώτων δύο θέσεων.