Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023

Σκάψτε βαθιά να τους… χωρέσει!!!!!!!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Δες τα πάντα γύρω σου φίλε, είναι για να σε τρομάξουν. Να μην σηκώσεις κεφάλι. Να σε φορτώσουν με φόβο, εκπομπές, ειδήσεις, έρευνες, όλα σε μια κατεύθυνση. ΝΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΣΚΕΨΗΣ-ΕΠΙΛΟΓΗΣ και ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ. Μια κοινωνία δεν μπορεί να συγκροτείται ως οργανικό όλον γύρω από τον τρόμο, γιατί μοιραία αργά ή γρήγορα διασκορπίζεται. Βιώνει ο Έλληνας απροκάλυπτα την πολιτική τρομοκρατία, σε μια κατ’ επίφαση δημοκρατία. Γιατί η Δημοκρατία δεν τρομοκρατεί, ούτε ανέχεται εκβιαστικά διλήμματα. Είναι πράξη ελεύθερη και αβίαστη, διαρκές αίτημα διαλόγου. Και έτσι η Ελλάδα κατάντησε φιδότοπος όπου τα ανθρωποειδή φίδια της πολιτικής απάτης, όχι απλώς αλληλοσπαράσσονται για την νομή της εξουσίας, αλλά χωρίς οίκτο προσπαθούν να επιβληθούν στη συνείδηση του λαού. 

Αυτή η αναρχούμενη και «υπερωριακή» τρομοκρατία, ονομάζεται χαριτωμένα, «προστασία της υγείας μας», «εθνική προσπάθεια», «επιστροφή στην κανονικότητα», «σταθερότητα», «ανάκαμψη», «σίγουρο μέλλον». Έτσι όλοι οι τρομοκράτες παίρνουν ή ζητούν άφεση αμαρτιών, χωρίς να έχουν καμιά ενοχή. 

*** Τώρα το Τουρκοκάναλο, έβαλε και γλυκάνισο στο τσίπουρο της προπαγάνδας…

*** Δεν λέω καλό και αναγκαίο το έργο αποχέτευσης στο Λαζαρέτο (άσχετα αν στεναχωρήθηκαν κάποιοι επιχειρηματίες), αλλά δεν κάνεις ομελέτα αν δεν σπάσεις αυγά. Αλλά βρε εσείς αρμόδιοι, η φιδοειδής παράκαμψη που περνάνε αναγκαστικά όσοι έρχονται στη Μυτιλήνη, είναι επιεικώς  απαράδεκτη: ΑΙΣΧΟΣ. Τα μισά (μη πω τα περισσότερα) αυτοκίνητα βρίσκουν κάτω από τους μπροστινούς προφυλακτήρες από την ΑΠΟΤΟΜΗ ΦΙΔΟΕΙΔΗ ΚΑΤΑΒΑΣΗ. Ρίξτε λίγο άσφαλτο, λίγο τσιμέντο βρε αδερφέ. Σεβαστείτε λίγο την περιουσία και την ανοχή των οδηγών.

*** Ντάξει την κλάψαμε την Ελισάβετ, ξεκολλήστε επιτέλους…

*** Ο γνωστός παρατηρητής πουλιών (πουλολόγος – πουλάκιας) Νίκος Διαμαντόπουλος μου έλεγε προχθές για το γνωστό γερακοειδές πουλί το ΚΙΡΚΙΝΕΖΙ ή ΚΙΡΚΙΝΕΤΣΙ (Falco Naumanni), ότι είναι δίποδο, ευτραφές, αιωρείται συνεχώς και είναι μεταναστευτικό είδος. Τρέφεται με ποντίκια, σαύρες και έντομα και το συναντάς συχνά και στο νησί μας. Αυτά τα αναφέρω, διότι πρέπει να γνωρίζουμε και την πανίδα μας, αλλά και την χλωρίδα μας, και γενικά φυτά και ζώα της περιοχής μας.

*** Εγώ το βλέπω. Σε καμιά 50αριά χρόνια, μόνο η Ικαρία θα έχει συνταξιούχους!!!!!!

*** Δύο είναι οι επιλογές. Ή τα πας καλά με όλους, ή έχεις προσωπικότητα…

*** Μου μάθατε στα τατουάζ και στα βίγκαν!!! Ξεχάσατε που παλιά τρώγατε καρπούζι με φέτα, και σας τρέχανε τα ζουμιά μέχρι τον αστράγαλο και γουστάρατε;

*** Είμαι κατά της τυφλής βίας. Θέλω να βλέπω ποιον βαράω!!! Έτσι Στρατάκη, θυμάσαι;;;

spot_img
- Advertisement -

More articles