Σκέψεις για πρωτάθλημα σε ένα γύρο στην Γ΄ Εθνική!

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, Γιώργος Χατζησαρόγλου, μιλώντας στην τηλεόραση «STAR Βορείου Ελλάδας» αναφέρθηκε στα τοπικά Πρωταθλήματα (ΕΠΣ), τη Γ΄ Εθνική και τις δύο μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες.

Μεταξύ άλλων είπε: «Με τα σημερινά δεδομένα η 10η Φεβρουαρίου είναι μια πιθανή περίπτωση για να αρχίσουν τα τοπικά Πρωταθλήματα, εφόσον ανοίξουν τα γήπεδα στις 7 Ιανουαρίου».

Για την Super League 2 τόνισε: «Πρέπει να ξεχάσουμε τα πλέι-οφ και τα πλέι-άουτ. Πηγαίνουμε σίγουρα για μετά τις 7 Ιανουαρίου, ενώ γίνονται προσπάθειες να κάνουν οι ομάδες προπονήσεις».

Όσον αφορά την Football League είπε: «Να ξεχάσουμε και εκεί τα πλέι-οφ και τα πλέι-άουτ».

Ακόμη μίλησε για την Γ΄ Εθνική και τις εκλογές της ΕΠΟ: «Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Εκεί μπορεί να έχουμε και αποφάσεις για μη διεξαγωγή. Υπάρχουν πολλές φωνές. Επειδή είναι πολύ δύσκολο να βγουν τα Πρωταθλήματα και παρόλο που θα παίξουμε και σε θερμές μέρες θα αναγκαστούμε να πάμε σε τροποποίηση προκήρυξης. Έχουμε σκεφτεί και για πρωτάθλημα ενός γύρου.

Η εκτελεστική επιτροπή θα αλλάξει πάλι την ημερομηνία και θα την ορίσει θεωρώ σίγουρα μετά τις 10 Ιανουαρίου, Φεβρουάριο, Μάρτιο το περισσότερο. Η υπάρχουσα διοίκηση είναι καλυμμένη με τη θητεία της, αλλά είναι αδύνατο να γίνουν οι εκλογές μέχρι και τα μέσα του Ιανουαρίου».

Ο Γιώργος Χατζησαρόγλου έκανε λόγο για πιθανή έναρξη των τοπικών Πρωταθλημάτων, αν όλα πάνε καλά, στις 10 Φεβρουαρίου, ημέρα Τετάρτη, ενώ το Σαββατοκύριακο είναι 6-7 Φεβρουαρίου.