Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σοκ από το θάνατο 31χρονου Μολυβιάτη

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Στο πένθος βυθίστηκε από την Κυριακή το βράδυ ο Μόλυβος στο άγγελμα του θανάτου του 31χρονου, Κώστα Δημόπουλου, ο οποίος ήταν γνωστός μέσα από την δραστηριότητά του στην ομάδα ποδοσφαίρου του Αρίωνα Μολύβου και “έσβησε” προδομένος από την καρδιά του το απόγευμα της Κυριακής, στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου είχε μεταβεί για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του και, δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε το έμπειρο προσωπικό του ιατρείου του γηπέδου για να τον κρατήσει στη ζωή δεν τα κατάφερε.  

Δεν το χωράει ανθρώπου νους πώς ένας νέος, μόλις 31 ετών, μπορεί να φύγει από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς και ιδιαίτερα ο Κώστας Δημόπουλος, που από τα παιδικά του χρόνια οι συγχωριανοί του τον θυμούνται σε κάποια αθλητική δραστηριότητα είτε στις ομάδες ή και σε άλλες ατομικές αθλητικές δραστηριότητες ως ποδηλάτης στο Μόλυβο. 

Ο εκλιπών ήταν γόνος οικογένειας γνωστού επαγγελματία της περιοχής και από τα αγαπητά παιδιά στο χωριό του, μετρημένος και με προσήλωση στις σπουδές του που ολοκλήρωσε στην Ελλάδα ακολουθώντας τον οικονομικό κλάδο.

Για τον απροσδόκητο χαμό του Κώστα Δημόπουλου ανακοίνωση εξέδωσε χθες αργά το μεσημέρι ο Αρίων Μολύβου σημειώνοντας: «Το Διοικητικό συμβούλιο και οι ποδοσφαιριστές του Αρίωνα Μήθυμνας, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια ενός δικού μας παιδιού, του Κώστα Δημόπουλου, στους γονείς και γενικά στην οικογένειά του. Δυστυχώς ο Σύλλογος σε ένα χρόνο, μετά την απώλεια του πρώην προέδρου Νίκου Σαπουνά και του Χρήστου Ζούζι, μετρά ακόμη μια απώλεια, του Κώστα. Ο Κώστας ήταν αθλητής του συλλόγου, από τα τμήματα Τζούνιορ και για πολλά χρόνια ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας μας, στην μεγάλη ομάδα. Δεν υπάρχουν λόγια, κρίμα, καλό ταξίδι Κώστα, θα βλέπεις την αγαπημένη σου ομάδα από ψηλά».

Μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε ανακοινωθεί η μέρα και η ώρα που θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία καθώς ακόμα ήταν σε εξέλιξη τα διαδικαστικά για την νεκροψία.

spot_img

More articles

spot_img