Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Σοκ και θρήνος για τον θάνατο του Παναγιώτη

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Σοκ έχει προκαλέσει η ξαφνική απώλεια του πρώην προϊσταμένου της Διεύθυνσης Μεταφορών της Περιφέρειας Παναγιώτη Πλωμαρίτη ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς.  Το γελαστό παιδί της Περιφέρειας, ένας καλοσυνάτος άνθρωπος που είχε αμέτρητους φίλους, έφυγε ξαφνικά σε ηλικία μόλις 54 ετών έχοντας ακόμα πολλά χρόνια για προσφορά.

Η απώλεια του Παναγιώτη Πλωμαρίτη έχει τροφοδοτήσει ένα μεγάλο θρήνο σε όσους τον γνωρίζουν ενώ η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο από το ναό του Αγίου Θεράποντα.

Ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης με γραπτή δήλωση ου τονίζει την οδύνη του και της Περιφερειακής Αρχής για τον απροσδόκητο χαμό του Παναγιώτη Πλωμαρίτη. «Ο εκλιπών υπήρξε εξαιρετικό στέλεχος της Διεύθυνσης Μεταφορών  ξεχωρίζοντας για το ήθος και την εργατικότητα του. Η Περιφέρεια από σήμερα είναι φτωχότερη.  Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του» αναφέρει.

Σε δήλωσή του στα Νέα της Λέσβου ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στους δύο δήμους Γιώργος Αλεξίου σημείωσε ότι «έχουμε σοκαριστεί από το θάνατο του Παναγιώτη, δεν το χωράει ανθρώπου νους ότι δεν τον έχουμε πια ανάμεσά μας.  Είχα τη χαρά να εργαστώ μαζί του στο Δήμο Μυτιλήνης πριν από χρόνια και πριν περάσει στην Περιφέρεια ένα έχω να πω ότι ήταν υπόδειγμα δημοσίου υπαλλήλου, αυτός κρατούσε τη Διεύθυνση Μεταφορών όρθια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει Τα συλλυπητήριά μας στη σύζυγο στα παιδιά του» είπε ο κ. Αλεξίου.

Παρέμβαση με δήλωση του από τα Νέα της Λέσβου εκφράζοντας την οδύνη του έκανε και ο Περιφερειακός Σύμβουλος της μείζονος Αντιπολίτευσης Στρατής Κυρατζής ο οποίος μιλώντας χθες το απόγευμα από το Σκαλοχώρι τόνισε ότι «ο Παναγιώτης Πλωμαρίτης φεύγει πρόωρα από τη ζωή έχοντας όμως καταφέρει πολύ γρήγορα να διακριθεί στην τοπική κοινωνία για τον χαρακτήρα, την προθυμία, την ευσυνειδησία και τη συνέπεια του.  Ο θάνατος του και μάλιστα τόσο πρόωρα μας συγκλονίζει είναι από αυτά που ακούς και δεν μπορείς να τα πιστέψεις,  τα συλλυπητήριά μας στους οικείους» είπε ο κ. Κυρατζής.

Τα Νέα της Λέσβου καθώς ο εκλιπών συνδεόταν με φιλικούς δεσμούς με δημοσιογράφους της εφημερίδας μας, εκφράζουν τη βαθιά οδύνη τους και τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους.

Ο Παναγιώτης αγαπητοί αναγνώστες ήταν ένας “άνθρωπος” που δεν άνθισε άδικα σε τούτο τον τόπο και αυτό που ίσως θα πρέπει να μας παρηγορεί για την ξαφνική απώλεια που ακόμα δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε είναι ότι ίσως τελικά λόγω αυτής της καλοσύνης του τον επέλεξε ο Πανάγαθος και τον πήρε κοντά του. 

spot_img

More articles

spot_img
spot_img