Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023

Σουρτούκο…

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Αλήτες Κοσοβάροι, τσανάκια των Αμερικανών, Αλβανόφωνα ρετάλια της ιστορίας, ούτε τον Εθνικό Ύμνο της αντίπαλης ομάδας που παίζατε στο γήπεδό σας, δεν σεβαστήκατε. Ju jeni shume budalla…

*** Ο Κων. Καραμανλής (ο γέρος), είχε πει για τον Ελληνικό λαό: «Ο λαός; Για ποιον Λαό μου μιλάς; Αυτός το Σάββατο με βρίζει, την Κυριακή με ψηφίζει, και την Δευτέρα θέλει να κόψει το χέρι του που με ψήφισε! Λοιπόν…».

*** Ρε φίλε αυτό πάλι ποτέ δεν το κατάλαβα. Γιατί οι άντρες θέλουν να είναι η πρώτη αγάπη για μια γυναίκα, ενώ οι γυναίκες θέλουν να είναι η τελευταία γυναίκα ενός άντρα!

*** Ας κοιτάξουμε να οργανωθούμε ως κράτος, σε άμυνα και  όχι σε  μονομερείς και αποκλειστικές συμμαχίες, και να σταματήσουμε να ποντάρουμε συνέχεια στο όποιο «ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ», γιατί το ΔΙΚΑΙΟ, δεν είναι τίποτα άλλο από το ΣΥΜΦΕΡΟΝ του ισχυρού.

*** Κι όπως είχε πει κι ο Επίκουρος: «Δεν έχουμε τόσο ανάγκη την βοήθεια των φίλων μας, όσο την βεβαιότητα για την βοήθειά τους….». Αλλά επειδή (ελπίζω), μας έχει διδάξει το παρελθόν, ας βιαστούμε! 

*** Πόσο πιο απλά να στο πω; Για να περνάς  το προγούλι για  φουλάρι, λογικό είναι να μπερδεύεις και  το σώβρακο με το αμπραγιάζ!!!! Οπότε μετά το βρίσιμο και το μπινελίκι που σου έχουνε ρίξει από απέναντι, το να θέλεις να πας ακόμα εκεί, για μια ψιλοεπίσκεψη και κάτι «ψιλοψωνάκια»… κι αυτό  λογικό το βρίσκω!!!

*** O Ερντογάν μας αποκάλεσε (την Ελλάδα) SYRTUK, επειδή σε όποιον Διεθνή οργανισμό πάει η Ελλάδα, γνωστοποιεί  το κατ’ αυτόν (κατά τον Ερντογάν) «ΔΙΜΕΡΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!» των συνόρων μας και της κυριαρχίας των Νησιών μας. Ξέρετε τι θα πει surtuk; Θα πει ΠΟΡΝΗ. Αν γουστάρετε λοιπόν  να είστε  Σ Ο Υ Ρ Τ Ο Υ Κ Ο Π ΑΙ Δ Α, τότε να πάτε απέναντι και να τους τα ακουμπήστε. Εσείς άλλωστε για ένα μπλουζάκι, για ένα παντελόνι και για ένα λάστιχο αυτοκινήτου, είστε έτοιμοι «για όλα»!!!!! Πόση προσβολή αντέχετε ΠΧΙΑ; 

ΥΓ. Αν νομίζετε ή σας έχουν πει ότι σουρτούκο θα πει γυριστρούλα, τότε καλά νομίζετε ότι παστρικιά θα πει πόρνη!!!!!! (Και ο μεγάλος Μανώλης Αναγνωστάκης το είχε πει: Δεν φταίει αυτός, τόσος ήταν…).

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
- Advertisement -

More articles

spot_img