Σπεύσατε σήμερα για 8 θέσεις στον ΔΕΔΔΗΕ

Μέχρι και σήμερα Δευτέρα το μεσημέρι, με τη λήξη του ωραρίου των Δημόσιων Υπηρεσιών, έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη 8 θέσεων απασχόλησης στον ΔΕΔΔΗΕ εκ των οποίων οι 7 στη Λέσβο και μια θέση στη Λήμνο. Οι αιτήσεις υποβάλλονται στα γραφεία του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας που βρίσκονται στον πρώτο όροφο του κτιρίου που στεγάζονται τα γραφεία της ΔΕΗ, στο πάρκινγκ της Μυτιλήνης (Οδυσσέα Ελύτη 5).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον αρμόδιο υπάλληλο, Ελευθέριο Βακιρλή, τηλέφωνο 22510 21623 (εσωτερικό 102).

Επίσης μπορούν να υποβάλουν αίτηση (έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ6) με συστημένη επιστολή  στη διεύθυνση: ΔΕΔΔΗΕ, Διεύθυνση Περιφέρειας Νησιών, περιοχή Μυτιλήνη Λέσβου, Οδυσσέα Ελύτη 5, Τ.Κ. 81.100.

Η επιλογή όσων προσληφθούν θα γίνει με μοριοδότηση, ενώ οι συμβάσεις που θα απασχοληθούν θα είναι ιδιωτικού δικαίου, ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Αναλυτικά οι λεπτομέρειες από την προκήρυξη για τις 8 θέσεις απασχόλησης στον ΔΕΔΔΗΕ ή στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών του νησιού μας.