Στα δοκιμαστικά τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού ο Μάρκος Βατός!

Στα δοκιμαστικά τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού κλήθηκε ο Μάρκος Βατός, o οποίος βρίσκεται ήδη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. 

Ο νεαρός γκολκίπερ του Οδυσσέα Ελύτη με ύψος 1,90 (είναι γεννηθείς το 2005) υπερασπίζεται τα τελευταία οκτώ χρόνια την εστία του Ελύτη σε ομάδες Κ-12, Κ-14, Κ-16 και δύο φορές στην ομάδα Ανδρών. Πλέον έφτασε η στιγμή ο Μάρκος Βατός να κάνει ένα σημαντικό βήμα, δοκιμάζοντας την τύχη του στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, μία ομάδα που έχει αναδείξει πολλούς και σπουδαίους ποδοσφαιριστές.

Η παρουσία του τόσο στα πρωταθλήματα υποδομών, στις Μικτές ομάδες Λέσβου στους παίδες και νέους, αλλά και η συμμετοχή του στα δύο τελευταία τουρνουά της αντιπροσωπευτικής ομάδας μας σε Μετέωρα και Ιωάννινα, ήταν εντυπωσιακή και του δόθηκε η ευκαιρία να ξεδιπλώσει το σπάνιο ταλέντο του. 

Οι πολύ καλές κριτικές που ακολούθησαν, δίκαια του έφεραν την πρώτη πρόσκληση (πριν από την έναρξη της πανδημίας) για συμμετοχή σε δοκιμαστικό και φιλικό αγώνα του Παναθηναϊκού στην Παιανία, όπου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Τα πρώτα βήματα είχαν γίνει… πολλά πράγματα ξεκινούν μετά από αυτά τα βήματα.

Ο Μάρκος παρά το νεαρό της ηλικίας του ωρίμασε γρήγορα, πίστεψε στο ταλέντο του και με την αμέριστη συμπαράσταση όλα αυτά τα χρόνια της οικογένειάς του στρώθηκε στη δουλειά και δεν άφησε αυτή την περίοδο του lockdown να φύγει άσκοπα και να τον απομακρύνει από τους στόχους του.

Με ατομικές προπονήσεις, κούραση και εκμετάλλευση του ελεύθερου χρόνου του, κατάφερε να βελτιωθεί και να κρατηθεί σε υψηλό επίπεδο. Η επιβράβευση ήρθε και τώρα νιώθει έτοιμος να βιώσει τη μαγεία της υπέρβασης!