Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

Στα εξ ων συνετέθη…

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** «Τι ζητούν οι σεισμόπληκτοι από την νέα κυβέρνηση; Να μην ζητάνε τίποτα. Διότι η νέα κυβέρνηση είναι η ίδια που ήταν, και που τέσσερα χρόνια δεν έκανε τίποτα για αυτούς, και αυτοί την επιβράβευσαν και την έβγαλαν πρώτη δύναμη. Ας κάτσουνε τώρα στα προκάτ, και ας κοιτάνε τα γκρεμισμένα τους σπίτια, και ας μας αφήσουν ήσυχους, άντε μπράβο»!!!!!! Ποιος τα λέει αυτά; Στέλεχος του  ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας ένα ρεπορτάζ για τους σεισμόπληκτους της Κρήτης…  Ξέρετε τι είναι αυτό; Αυτό η επιτομή  της λογικής της ανάθεσης από πλευράς του λαού της ζωής του, «σε σωτήρες», στην πιο χυδαία της εκδοχή. (Διάλεξες κάποιον άλλο; Τώρα βγάλτα πέρα μόνος σου!!!!!). Τώρα αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποφασίσει να είναι αντιπολίτευση στον λαό, επειδή οδηγήθηκε εκεί που ο ίδιος συνειδητά τον οδήγησε, δηλαδή πρώτα στην διάψευση και την απογοήτευση, και μετά στην συντηρητικοποίηση, αυτό με ξεπερνά. Εγώ τι να πω, που λέει και η φίλη μου η Δήμητρα; (Κυρία μου λίγη τσίπα δεν βλάπτει…  τσίπα είπα, όχι Τσίπρα, μην μπερδευτείς).

*** Ε! Ρε Κώστα Δούκα, πού να φανταζόσουνα ότι ο αγαπημένος σου Μόλυβος θα έβγαζε πρώτο κόμμα στις τελευταίες εκλογές την ΝΔ με 52%; Αμ το άλλο; Ποτέ δεν πίστευα ότι η Πέτρα έχει τόσους πολλούς απογοητευμένους ΠΑΣΟΚτσήδες ώστε να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα το αριστερίζον αυτό κεντρώο κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ), να πετύχει τα υψηλότερα ποσοστά του σ’ αυτό το όμορφο χωριό της Βορειοδυτικής Λέσβου στις τελευταίες εκλογές!

*** Προς τους ψηφοφόρους της ΝΔ τώρα, εσείς που ψηφίσατε ΝΔ για να μην έρθει το χειρότερο, να είστε σίγουροι ότι θα έρθει το ΧΕΙΡΙΣΤΟ. Διότι θα εξακολουθεί η νεολαία μας να δουλεύει σε δυο δουλειές με ημιαπασχόληση και για 500 ευρώ, οι πλειστηριασμοί θα κρέμονται πάνω από το κεφάλι σου, η βενζίνη θα εξακολουθήσει να είναι στα ύψη, τα ενοίκια θα είναι επίσης απλησίαστα, και άλλα και άλλα και άλλα, που εσύ έδωσες την ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ  σ’ αυτούς ώστε να υποστείς τα επόμενα χρόνια ανεξέλεγκτα. Φρόντισε λοιπόν στις επόμενες εκλογές στις 25 Ιουνίου, να δυναμώσεις μια σοβαρή αντιπολίτευση για το καλό σου, αλλά και για το καλό όλων μας. Διοτι μετά θα λες μόνος σου κοιτώντας στον καθρέφτη την φατσούλα σου: «Ο καθείς εφ’ ω ετάχθη… και εφ’ ω εχάθη»!!!!!! 

*** Παναγιώτη Χριστόφα, ενόψει της δημιουργίας του ψηφοδελτίου σου για τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, πρόσεξε πολύ καλά,  γιατί διάφοροι γυρολόγοι καιροσκόποι της απογοητευμένης ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑΣ (δείχνοντάς σου συνεργάσιμο πρόσωπο), θέλουν να κατεβούν συνυποψήφιοί σου στο δικό σου ψηφοδέλτιο, βρίσκοντας πολιτική θαλπωρή και κάλυψη, ενώ στην ουσία θα λειτουργήσουν διασπαστικά και εκβιαστικά, όπως άλλωστε καλά ξέρουν να κάνουν χρόνια τώρα, έχοντας ως γνώμονα την αυτοπροβολή τους και μόνο. Π Ρ Ο Σ Ε Ξ Ε…

*** Νταμπλ μετά από 45 χρόνια!!!!, καιρός ήταν.

*** Simply in the Best (το απλό είναι το καλύτερο), ένα από τα τραγούδια που μου ζητάγανε στις εκπομπές του ραδιοφώνου που έκανα. Το έλεγε η μεγάλη Τίνα Τάρνερ, που έφυγε προχθές στα 83 της.    

spot_img

More articles