Κινητοποίηση αυτήν την ώρα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου στην Γενική Γραμματεία Νησιωτικής Πολιτικής στη Μυτιλήνη, με αιτήματα την αποζημίωση των κτηνοτρόφων στο πραγματικό κόστος για την ανασύσταση των κοπαδιών τους και την απώλεια παραγωγής και την άμεση εφαρμογή προγράμματος εμβολιασμού ώστε να σταματήσουν οι σφαγές.
Η κινητοποίηση δεν έχει μεγάλη συμμετοχή και οι εκπρόσωποι των κτηνοτρόφων ζητούν να μιλήσουν με τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης Σπύρο Πρωτοψάλτη για τα αιτήματά τους.
Τελικά ο Γενικός Γραμματέας ενημέρωσε ότι θα βρίσκεται μέσα στην εβδομάδα στη Λέσβο, η Ομοσπονδία όμως ζητά μέχρι να έρθει ο κ. Πρωτοψάλτης να σταματήσουν οι σφαγές και κατευθύνονται προς την Περιφέρεια.



